Actualitat

Edició de l'any passat del Concurs de Cocteleria Jove.

L'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme acull dijous el 35è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya, que aplega estudiants de les millors escoles d'hoteleria catalanes.

L'Hotel-Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol acollirà aquest dijous, 22 de febrer, la 35a edició del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya. Es tracta d'un certamen que aplega a estudiants de les principals escoles d'hoteleria del territori català. L'objectiu final és trobar el millor còctel elaborat pels futurs professionals que a hores…

Imatge del Dia per l'Eliminació de la Violència vers les Dones

Joves de Sant Pol creen un videoclip amb música rap i una cançó trap, amb una temàtica a favor de la igualtat de gèneres i contra la violència masclista.

Es pot lluitar contra el masclisme a través de la música rap? Es poden trencar els prejudicis respecte a aquest…

Logotip de la campanya 'Productes de la Terra'

El Consell Comarcal del Maresme ofereix tres tallers per a millorar la gestió de les empreses d'aquest sector.

El Consell Comarcal del Maresme ofereix un cicle de tallers formatius específics per als professionals del sector agroalimentari. A través del programa 'Productes de la Terra', el Consell…

Novetats

Programa dedicat al món de la sardana.

Programa dedicat al món de la sardana, els aplecs i les audicions de sardanes més properes, destinat a tots els amants de la música popular catalana.

Presentador: Carles Tarridas

Espai dedicat al jazz i als seus diferents estils.

Programa de música especialitzat en el jazz i en tots els seus diferents estils, des del més clàssic al Latin Jazz, passant per les fussions d'estil. Presentat per The Swinger. Programa realitzat a Ripollet Ràdio i emés a Ràdio Sant Pol.

Presentador: Alberto Castro 'The Swinger'

Addictes al Blues

Programa de música especialitzat en el blues i els seus diferents referents. Cada setmana, Jordi López ens acosta a aquest estil, repassant els grans guitarristes, les millors veus i les figures més destacades.

Presentador: Jordi López

L'actualitat de Sant Pol en un flash informatiu.

L'Agenda informativa de Ràdio Sant Pol ens manté informats de dilluns a dijous, a les 13 i 16 hores, de tot allò que passa al nostre poble.

Consells de salut, actualitat i respostes a tot allò que interessa a la gent gran de Sant Pol.

Consells de salut, l'actualitat del dia a dia i respostes als dubtes de la gent gran... Tot allò que pot interessar a la gent gran de Sant Pol, acompanyat amb cançons d'ahir, d'avui i de sempre.

Presentador: Bartomeu Arqué

Últims programes