Actualitat

Lectura del manifest del 8 de març.

Aquest cap de setmana se celebren tres actes culturals que posen punt final al programa per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Tot i això, es manté actiu el taller 'Prínceps i princeses. Jugant i desmentint els mites romàntics i fomentant la igualtat' que fan els alumnes de 4t de Primària de l'escola Sant Pau.

Després d'uns dies d'actes reivindicatius i culturals, el programa de commemoració del Dia Internacional de les Dones posa el seu punt final aquest cap de setmana amb tres actes finals. Per una banda, aquest divendres, 16 de març, tindrà lloc…

Valverde a la Volta Ciclista a Catalunya de l'any passat.

Dilluns vinent, 19 de març, comença la 98a edició de la Volta Ciclista a Catalunya i, com altres anys, tornarà a passar per Sant Pol. A més de ser una bona ocasió per veure els ciclistes que en prenen part, també aquest pas de la Volta ocasionarà algunes restriccions en el trànsit.…

Taller per aprendre a estalviar en la factura de la llum i del gas.

El taller està organitzat per la Fundació Gas Natural Fenosa i tindrà lloc dimarts vinent, 20 de març, a les 10 hores a Ca l'Arturo.

La Fundació Gas Natural Fenosa visitarà dimarts vinent, 20 de març, Sant Pol per oferir un taller formatiu obert a tota la ciutadania. El taller, que porta per títol ‘Escola d'Energia…

Novetats

Programa dedicat al món de la sardana.

Programa dedicat al món de la sardana, els aplecs i les audicions de sardanes més properes, destinat a tots els amants de la música popular catalana.

Presentador: Carles Tarridas

Espai dedicat al jazz i als seus diferents estils.

Programa de música especialitzat en el jazz i en tots els seus diferents estils, des del més clàssic al Latin Jazz, passant per les fussions d'estil. Presentat per The Swinger. Programa realitzat a Ripollet Ràdio i emés a Ràdio Sant Pol.

Presentador: Alberto Castro 'The Swinger'

Addictes al Blues

Programa de música especialitzat en el blues i els seus diferents referents. Cada setmana, Jordi López ens acosta a aquest estil, repassant els grans guitarristes, les millors veus i les figures més destacades.

Presentador: Jordi López

L'actualitat de Sant Pol en un flash informatiu.

L'Agenda informativa de Ràdio Sant Pol ens manté informats de dilluns a dijous, a les 13 i 16 hores, de tot allò que passa al nostre poble.

Consells de salut, actualitat i respostes a tot allò que interessa a la gent gran de Sant Pol.

Consells de salut, l'actualitat del dia a dia i respostes als dubtes de la gent gran... Tot allò que pot interessar a la gent gran de Sant Pol, acompanyat amb cançons d'ahir, d'avui i de sempre.

Presentador: Bartomeu Arqué

Últims programes