Actualitat

Imatge de la visita a l'Església de Sant Jaume.

El diputat delegat de Turisme, Miquel Forns, i la Coordinadora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, Rosa Serra, visiten l'Església de Sant Jaume i l'Ermita de Sant Pau, dos edificis històrics santpolencs que han rebut ajudes econòmiques de la Diputació per a la seva rehabilitació i conservació.

L'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, i el regidor de Turisme i Promoció Econòmica, Robert García, van ser els amfitrions del diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Miquel Forns, i de la…

Aparell de desfibril·lació a la plaça de Torrent Arrosser.

El taller es realitzarà el pròxim 7 d'abril a Ca l'Arturo, i als assistents se'ls explicarà com afrontar situacions d'emergència, com ara atacs de cor o lesions greus. A més, es farà una demostració de l'ús del desfibril·lador (DEA). A Sant Pol se'n poden trobar tres en espais públics,…

Abadia de Montserrat.

L'excursió tindrà lloc el 18 d'abril i les inscripcions es poden fer fins al pròxim 12 d'abril. La sortida inclou una visita a les maquetes del Grup Ferroviari Mataró.

La Regidoria de Dinamització de la Gent Gran ja ha obert el termini d'inscripció per a la sortida que tradicionalment es fa a…

Novetats

Programa dedicat al món de la sardana.

Programa dedicat al món de la sardana, els aplecs i les audicions de sardanes més properes, destinat a tots els amants de la música popular catalana.

Presentador: Carles Tarridas

Espai dedicat al jazz i als seus diferents estils.

Programa de música especialitzat en el jazz i en tots els seus diferents estils, des del més clàssic al Latin Jazz, passant per les fussions d'estil. Presentat per The Swinger. Programa realitzat a Ripollet Ràdio i emés a Ràdio Sant Pol.

Presentador: Alberto Castro 'The Swinger'

Addictes al Blues

Programa de música especialitzat en el blues i els seus diferents referents. Cada setmana, Jordi López ens acosta a aquest estil, repassant els grans guitarristes, les millors veus i les figures més destacades.

Presentador: Jordi López

L'actualitat de Sant Pol en un flash informatiu.

L'Agenda informativa de Ràdio Sant Pol ens manté informats de dilluns a dijous, a les 13 i 16 hores, de tot allò que passa al nostre poble.

Consells de salut, actualitat i respostes a tot allò que interessa a la gent gran de Sant Pol.

Consells de salut, l'actualitat del dia a dia i respostes als dubtes de la gent gran... Tot allò que pot interessar a la gent gran de Sant Pol, acompanyat amb cançons d'ahir, d'avui i de sempre.

Presentador: Bartomeu Arqué

Últims programes