Actualitat

Instal·lacions de l'Institut Sant Pol.

La sala Ainaud de Lasarte acollirà aquest diumenge al matí una xerrada sobre el Projecte Educatiu de l'Institut, que anirà seguida d'una visita a les seves instal·lacions.

L'Institut de Sant Pol oferirà diumenge al matí la jornada de portes obertes habitual en aquestes dates, perquè totes les famílies que tenen fills que acaben Primària aquest any puguin conèixer de primera mà el seu Projecte Educatiu. Així mateix, tant els joves com les seves famílies podran trepitjar per…

Interior de la Biblioteca de Can Coromines.

La Biblioteca de Can Coromines posa en marxa aquesta setmana un nou projecte amb l'objectiu de promocionar la lectura i els escriptors catalans.

S'anomena projecte 'Lletra', i es tracta de vuit activitats de caire literari que es duran a terme durant…

La xef Carme Ruscalleda amb el cap de la Policia Local, Josep Maria Barba.

La xef Carme Ruscalleda s'ha adherit a la campanya solidària #pelsvalents que duu a terme la Policia Local de Sant Pol en col·laboració amb l'Ajuntament.

Es tracta de la venda dels ‘Escuts solidaris’, uns escuts brodats semblants als oficials de la Policia Local del municipi, amb la diferència que…

Novetats

Programa dedicat al món de la sardana.

Programa dedicat al món de la sardana, els aplecs i les audicions de sardanes més properes, destinat a tots els amants de la música popular catalana.

Presentador: Carles Tarridas

Espai dedicat al jazz i als seus diferents estils.

Programa de música especialitzat en el jazz i en tots els seus diferents estils, des del més clàssic al Latin Jazz, passant per les fussions d'estil. Presentat per The Swinger. Programa realitzat a Ripollet Ràdio i emés a Ràdio Sant Pol.

Presentador: Alberto Castro 'The Swinger'

L'actualitat de Sant Pol en un flash informatiu.

L'Agenda informativa de Ràdio Sant Pol ens manté informats de dilluns a dijous, a les 13 i 16 hores, de tot allò que passa al nostre poble.

Consells de salut, actualitat i respostes a tot allò que interessa a la gent gran de Sant Pol.

Consells de salut, l'actualitat del dia a dia i respostes als dubtes de la gent gran... Tot allò que pot interessar a la gent gran de Sant Pol, acompanyat amb cançons d'ahir, d'avui i de sempre.

Presentador: Bartomeu Arqué

Un espai que descobreix moments claus del passat de Sant Pol, edificis emblemàtics o tradicions de la nostra cultura.

Espai en el qual repassem moments claus del passat de Sant Pol, descobrim l’origen d’edificis emblemàtics o tradicions de la nostra cultura. Ho fem de la mà de la historiadora Cristina Bosch.

Presentadora: Cristina Bosch
Col·laborador: Jordi Sugrañes
Tècnic: Josep Dalmau

Últims programes