El Ple municipal aprovarà inicialment els pressupostos per al 2020

El Ple municipal aprovarà inicialment els pressupostos per al 2020

La sessió del Ple tindrà lloc aquest dijous, 9 de gener, a la Sala Ainaud de Lasarte a partir de les 19 hores.

Aquest dijous, 9 de gener, l’Ajuntament de Sant Pol de Mar celebra la primera sessió del seu Ple municipal de l’any 2020. Serà a partir de les 7 de la tarda a la Sala Ainaud de Lasarte. El punt de l’ordre del dia més destacat és l’aprovació inicial dels pressupostos municipals per a aquest any 2020.

A més, es presenten dues mocions que han presentat conjuntament els grups municipals d’Esquerra Republicana, la CUP, Junts per Catalunya-Sant Pol i Junts per Sant Pol. En la primera moció, es demana la nul·litat de la sentència del judici del procés i l’alliberament d’Oriol Junqueras juntament amb la resta de presos i preses polítiques. La segona moció rebutja la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya d’inhabilitació del president de la Generalitat, Quim Torra.

Ràdio Sant Pol emetrà en directe el Ple municipal a través de la 107.2 FM i de la pàgina web www.radiosantpol.cat. L’endemà divendres, tornarà a emetre el Ple en diferit a partir de les 13 hores. El Ple municipal també es podrà seguir en directe a través del perfil de Facebook de l’Ajuntament de Sant Pol.