El Sant Pol 07 Femení Maresme comença l’any amb una victòria contra el Granollers (47-34)

El Sant Pol 07 Femení Maresme comença l’any amb una victòria contra el Granollers (47-34)

Les santpolenques van anar de menys a més i van acabar imposant el seu joc davant d’un rival que va lluitar fins al final per retallar distàncies.

El CB Sant Pol 07 Femení Maresme ha iniciat aquest nou any amb una gran victòria davant del CB Granollers (47-34). Una victòria molt treballada en la qual les santpolenques van anar de menys a més davant del seu públic. El primer quart va ser molt igualat i les vallesanes van acabar per davant en el marcador (5-8). El Sant Pol 07, però, es va sobreposar i en el segon quart va capgirar el partit (16-14).

Va ser en el tercer quart quan les santpolenques van donar el cop a sobre la taula. L’encert anotador va permetre a les locals agafar un coixí de punts al final del tercer quart (33-19). Un avantatge de 14 punts que van saber administrar durant l’últim quart fins a arribar al marcador final de 47-34. Destacada l’actuació de Núria Orquín al darrer quart, en el qual va anotar dos triples i dues cistelles, que van desbaratar els intents del Granollers d’eixugar l’avantatge santpolenc. També cal destacar la reaparició de Júlia Rossell, que havia estat apartada de les pistes a causa d’una llarga lesió.

Al final, una victòria que permet guanyar confiança de cara als futurs enfrontaments. Dissabte vinent, el CB Sant Pol 07 Femení Maresme rep al Pavelló Municipal de Sant Pol el segon classificat de Tercera Femenina, el Bàsquet Club Sant Quirze, a partir de les 17.30 hores.

Resta de resultats

Sènior B Masc.: CB Sant Pol 07 – CBVV Mas de Sant Lleí (54 – 69)
Júnior Masc. Nivell C: ---
Júnior Fem. Nivell B: ---
Infantil Masc. Promoció: ---
Mini Masc.: ---
Pre-Mini Fem.: ---
Pre-Mini Masc.: ---

Foto: Xarxes socials del CB Sant Pol 07.