El Club Bàsquet Sant Pol 07 es col·loca líder provisional amb una nova victòria
El Club Bàsquet Sant Pol 07 es col·loca líder provisional amb una nova victòria

El Club Bàsquet Sant Pol 07 es col·loca líder provisional amb una nova victòria

Les santpolenques guanyen contundentment al Badalonès (35-59) i superen provisionalment la UB Llefià a dalt de la classificació, que ha jugat un partit menys.

El sènior femení del Club Bàsquet Sant Pol 07 no perd pistonada i aquest cap de setmana va tornar a dominar sobre la pista. En la seva visita a Badalona, va aconseguir una contundent victòria davant del Badalonès per 35 a 59. Fins a 24 punts de diferència, en un partit en el qual les santpolenques no van cedir ni un sol quart. El resultat té encara més mèrit tenint en compte que el Sant Pol 07 només comptava amb cinc jugadores del primer equip. La plantilla la completaven dues jugadores del cadet. Amb la victòria, el Club Bàsquet Sant Pol 07 es col·loca en primera posició de la classificació de forma provisional, ja que l’equip ha superat el Llefià, però ha jugat un partit més.

Diumenge vinent, a les 17.30 hores, el Sant Pol 07 rep al pavelló municipal l’AE Sant Andreu, un equip assequible 'a priori' que es troba en la part baixa de la taula.

Resta de resultats

Sènior A Masculí: Les Franqueses B – Sant Pol 07 (57-72)

Cadet Fem. Promoció: Argentona – Sant Pol 07 (66-38)

Cadet Masc. Promoció: Bàsquet Alella – Sant Pol 07 (39-41)

Pre-Infantil Masc.: Mas de Sant Lleí – Sant Pol 07 (71-21)

Mini Masc.: CB Palafolls –Sant Pol 07 (63-17)

Podeu escoltar ara el resum de la jornada per als diferents equips del Club Bàsquet Sant Pol 07, a càrrec del president de l’entitat, en Jordi Ricart.