L'Hospital de Calella acull el primer cicle formatiu gratuït per a voluntaris en cures pal·liatives

L'Hospital de Calella acull el primer cicle formatiu gratuït per a voluntaris en cures pal·liatives

El curs comença el pròxim 4 de març, comptarà amb 9 sessions de dues hores cadascuna i està acreditat per la Generalitat de Catalunya. Les inscripcions es poden realitzar al web fundaciohospital.org o al telèfon 93 741 91 60.

L'Hospital de Calella acollirà les pròximes setmanes el primer cicle formatiu gratuït per a voluntaris en cures pal·liatives a l'Alt Maresme. La formació s'adreça tant a persones que ja fan voluntariat hospitalari com a tothom qui tingui persones a càrrec seu i que puguin estar interessades en l'acció voluntària. Les inscripcions estan obertes, i es poden fer a través de la pàgina web de la Fundació Hospital (www.fundaciohospital.org) o bé, trucant al telèfon 93 741 91 60.

La formació es durà a terme durant 9 sessions de dues hores cadascuna. La primera sessió serà el pròxim 4 de març a l'Hospital Comarcal Sant Jaume de Calella. El curs serà impartit per professionals de l'Equip d'Atenció Psicosocial de la Fundació Hospital i està acreditat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya. Es tractaran temes com ara la gestió emocional i la comunicació amb el malalt durant les cures pal·liatives, com gestionar el dol o com afecta la demència, entre altres temes.