La Llar d’Infants Pi del Soldat impartirà un curs de formació per a mestres com a convidada de la UB

La Llar d’Infants Pi del Soldat impartirà un curs de formació per a mestres com a convidada de la UB

El curs es realitzarà entre el 23 de març i el 25 de maig, i està adreçat a mestres d’Educació Infantil. L’objectiu del curs és reflexionar sobre la necessitat d’oferir més temps i espais a les famílies dins del centre educatiu, a partir de la mateixa experiència del centre santpolenc.

La Llar d’Infants Pi del Soldat ha estat convidada per part de la Universitat de Barcelona a compartir la seva experiència educativa amb un curs de formació adreçada a educadors i educadores i mestres d’Educació Infantil. Aquest curs es realitzarà entre el 23 de març i el 25 de maig en diferents espais. L’Escola Bressol Somriures de Terrassa ha estat l’altre centre educatiu convidat, juntament amb la llar d’infants de Sant Pol.

Aquest oferiment arriba després que, durant els últims tres anys, la Universitat de Barcelona i la Llar d’Infants Pi del Soldat hagin col·laborat en el grup de treball d’innovació ‘Espai, moviment i vida quotidiana’. Situacions quotidianes com el moment de l’acollida, de l’acomiadament o les dinàmiques que es creen entre els infants, les famílies i l’equip educatiu centraran les set sessions lectives de la formació, que portarà per títol ‘Les famílies a l’escola. De l’acollida a la quotidianitat’. L’objectiu del curs és reflexionar sobre els beneficis i les dificultats d’oferir més temps i espais a les famílies dins de les activitats dels centres. Les sessions també serviran per compartir estratègies de vinculació entre els equips educatius i les famílies.

Seran un total de 35 hores lectives, que s’impartiran al Campus Mundet de Barcelona, a l’Escola Bressol Somriures de Terrassa i a la mateixa Llar d’Infants Pi del Soldat. La directora de la llar d’infants, Rocío Galindo, i les mestres Núria Viñas i Núria Blanco seran les encarregades de realitzar la formació.

Per a més informació i realitzar les inscripcions, es pot consultar el següent enllaç.

Foto: Llar d'Infants Pi del Soldat.