Set emissores de l’Alt Maresme i la Selva Marítima sumen esforços contra el coronavirus
Set emissores de l’Alt Maresme i la Selva Marítima sumen esforços contra el coronavirus

Set emissores de l’Alt Maresme i la Selva Marítima sumen esforços contra el coronavirus

Aquest dimecres a les 17.30 h, aturaran la seva programació habitual per emetre conjuntament i simultània una cançó per aixecar els ànims de la seva audiència confinada a casa. Amb l’etiqueta #treularàdioalbalcó, engresquen els seus oients a obrir finestres i balcons, apujar el volum i gravar vídeos per compartir a les xarxes socials.

Fins a 7 ràdios locals de l'Alt Maresme i la Selva Marítima s'han unit aquesta setmana per emetre conjuntament la mateixa cançó aquest dimecres a la tarda (17.30 h) contra el coronavirus. Les emissores que s'han sumat a la iniciativa són Ràdio Sant Pol, Ràdio Calella TV, Ràdio Pineda, Nova Ràdio Lloret, Ràdio Blanes, Ràdio Tordera i Ràdio Palafolls.

La idea és que els veïns de cada municipi treguin la ràdio al balcó o finestra de casa seva, que pugin el volum i que la cançó ressoni per tot arreu. El tema triat és una sorpresa, que han consensuat les emissores. Es tracta d'una cançó molt popular, que tothom coneix i que, sens dubte, aixeca els ànims. El que es podria considerar un ‘himne de balcó’, donada la situació de confinament de tota la població.

Les ràdios de Sant Pol de Mar, Calella, Pineda, Lloret, Blanes, Tordera i Palafolls us demanen que aquest dimecres, 25 de març, a dos quarts de 6 de la tarda, sintonitzeu la vostra ràdio local i que la feu sentir ben fort des del balcó al vostre carrer. A més, engresca a tothom a gravar vídeos per compartir-los a les xarxes socials amb l'etiqueta #treularàdioalbalcó.

Davant del coronavirus, un sol altaveu.
#joemquedoacasa #totaniràbé #quedatacasa