L’Hospital de Calella dóna l’alta als dos primers ingressats per coronavirus

L’Hospital de Calella dóna l’alta als dos primers ingressats per coronavirus

Aquest dimarts hi havia un total de 14 casos positius ingressats al centre sanitari.

L’Hospital de Calella informa que ahir dimarts van rebre l’alta les dues primeres persones que van ingressar al centre per coronavirus. Dimarts hi van ingressar 5 nous pacients per Covid-19. A hores d’ara, hi ha un total de 14 casos positius ingressats al centre. Cal remarcar que en aquests moments no hi ha confirmat cap cas diagnosticat de coronavirus a Sant Pol de Mar.

Es dóna la circumstància que l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, va confirmar dimarts en una piulada que havia donat positiu de coronavirus i que es confinava a casa seva per continuar treballant seguint les recomanacions sanitàries.

En l’àmbit sanitari, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva informa que, arran de l'actual situació d'excepcionalitat que es viu pel coronavirus, les urgències pediàtriques nocturnes (de 20 h a 8 h) de l'Hospital de Blanes s'atendran de forma temporal a l'Hospital Sant Jaume de Calella. Aquesta decisió s'ha pres davant la impossibilitat de poder garantir que els infants que acudeixin al servei durant la nit siguin atesos per un metge pediatre.

El CAP de Sant Pol tanca a les tardes i l'atenció es realitzarà des del CAP de Canet
Després de valorar els efectius i que s'hagi realitzat una reorganització de professionals al CAP de Canet, el dispensari de Sant Pol tancarà les tres tardes. L'atenció telefònica i l'atenció domiciliària es durà a terme des del CAP de Canet de Mar. El seu telèfon és 93 795 66 76.