La passejada per a la gent gran es posposa fins al pròxim 24 d'abril

La passejada per a la gent gran es posposa fins al pròxim 24 d'abril

A causa de la previsió de pluja, es posposa la caminada en marxa nòrdica fins després de Setmana Santa, per al 24 d'abril. Encara hi ha places per participar-hi, i les inscripcions es duen a terme a Ca l’Arturo dilluns, dimecres i divendres al matí.

La passejada en marxa nòrdica per a la gent gran s'ha tornat a posposar, a causa de la previsió de pluja que hi ha també per a aquesta setmana. Així doncs, la caminada es realitzarà finalment el 24 d’abril, després de Setmana Santa. Encara hi ha places per participar-hi. Els interessats es poden adreçar a Ca l’Arturo dilluns, dimecres i divendres al matí, i preguntar per la tècnica d’esports, Emma Olasz. També es pot inscriure al telèfon 93 760 30 06.

L’hora de sortida serà la mateixa, a les 9.30 hores, i la caminada partirà des del pavelló municipal. Es tracta d’un cicle de passejades per a gent gran que es realitza en marxa nòrdica. Els bastons que s’utilitzen per a aquesta disciplina se cedeixen als participants per part de l’organització abans de començar. Aquest cicle està organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Pol i la Diputació de Barcelona.

Cartell passejada gent gran posposada 24-04-2019