La Llar d'Infants Pi del Soldat obre les seves portes a les famílies

La Llar d'Infants Pi del Soldat obre les seves portes a les famílies

El centre educatiu realitza la seva jornada de portes obertes el pròxim dijous, 19 d'abril, a la tarda. A més, ofereix aquest mes d'abril tres sessions monogràfiques per a que les famílies coneguin millor el seu projecte educatiu.

D'aquí a una setmana, dijous vinent, 19 d'abril, la Llar d'Infants Pi del Soldat organitza una jornada de portes obertes, a partir de les 17.30 hores. Amb aquesta jornada, el centre obre les seves portes a les famílies que estiguin interessades a matricular els seus fills i filles. D'aquesta manera, coneixeran les instal·lacions, l'equip professional que hi treballa i el seu projecte educatiu.

La jornada de portes obertes se celebra uns dies abans que comenci la preinscripció del pròxim curs. La presentació de sol·licituds per a la preinscripció tindrà lloc del 30 d'abril a l'11 de maig. El 22 de maig es publicaran les llistes provisionals, i les famílies podran reclamar entre el 23 i el 25 de maig. La llista definitiva es donarà a conèixer l'1 de juny, i del 4 al 8 tindrà lloc la matrícula.

Sessions monogràfiques

L'equip professional de la Llar d'Infants Pi del Soldat ha preparat tres sessions monogràfiques durant aquest mes d'abril, per tal de mostrar el seu projecte educatiu a les famílies. Tenen l'objectiu de conèixer amb més profunditat els seus aspectes pedagògics. Aquests monogràfics acabaran amb una visita per les instal·lacions de la llar d'infants, per veure-la en plena activitat, ja que les sessions es realitzaran de 9.30 a 10.30 h en dies feiners. Els interessats a participar en aquests monogràfics podran deixar les seves dades durant la jornada de portes obertes. Les sessions monogràfiques són les següents:

Dimarts, 24 d'abril. L'organització en petit grup i grup d'estança amb la figura de la parella educativa. Sentit i organització. El valor del joc lliure i l'activitat autoinduïda.

Dijous, 26 d'abril. Projecte de menjador: relació individualitzada i en petit grup amb l'educador/a. Com acompanyem el procés gradual autònom de l'infant amb respecte durant l'àpat.

Divendres, 27 abril. Projecte Llar Oberta: vivint la familiarització en el primer període d'escolarització.

Cartell de la jornada de portes obertes.