Dissabte se celebra el debat electoral dels comicis del 26 de maig

Dissabte se celebra el debat electoral dels comicis del 26 de maig

Aquest dissabte, 18 de maig, la carpa del Parc del Litoral acollirà a partir de les 19 hores el debat electoral entre els candidats i candidates a l’alcaldia.

La carpa del Parc del Litoral acollirà aquest pròxim dissabte, 18 de maig, el debat de les eleccions municipals del 26 de maig. Els candidats i candidates a l’alcaldia exposaran el seu projecte i les seves propostes a partir de les 19 hores en un debat obert a la ciutadania. En aquestes eleccions es presenten set candidatures: Junts per Catalunya – Sant Pol, Junts per Sant Pol, ERC, PP, PSC, Convergents i la CUP. El debat se celebrarà just una setmana abans de la jornada electoral i estarà moderat pel Nil Marbà.

Ràdio Sant Pol emetrà en directe el debat electoral a través de la freqüència modulada (107.2 FM) i per internet (radiosantpol.cat). L’emissora municipal ha iniciat aquesta setmana la seva programació especial per cobrir la campanya electoral de cara als comicis del 26 de maig. Durant aquesta setmana, en Nil Marbà entrevista els diferents candidats i candidates. Les entrevistes són en directe, cada dia, a les 18 hores. Les diverses entrevistes es poden tornar a escoltar a la pàgina web radiosantpol.cat, a la secció de programes especials. La programació especial tindrà el seu punt àlgid diumenge 26 de maig a la nit, quan s’emetrà un programa especial en directe, amb els resultats de les eleccions i les primeres reaccions.

cartell del debat electoral