Tornen els tallers sobre alimentació saludable

Tornen els tallers sobre alimentació saludable

La nutricionista Laia Duran durà a terme aquest divendres, 18 de maig, el taller ‘Esmorzars i berenars saludables per a tota la família’. Serà a la sala Ainaud de Lasarte, a partir de les 19 hores. El dia 8 de juny tindrà lloc un segon taller, ‘Germinats i batuts vegetals’.

Arran de la bona acollida que van rebre els tallers sobre alimentació que es van organitzar l'any passat, l'Ajuntament de Sant Pol ha decidit tornar-ne a programar d'altres durant aquesta primavera. Així doncs, la nutricionista Laia Duran tornarà a explicar bons hàbits alimentaris en aquests nous tallers sobre alimentació saludable, que comencen tot just aquest divendres, 18 de maig.

Divendres, Laia Duran oferirà el taller ‘Esmorzars i berenars saludables per a tota la família’. L'objectiu del taller és conscienciar sobre la importància d'aquests àpats i promoure opcions més saludables que la pastisseria industrial. Es donaran consells per elaborar esmorzars i berenars amb menys sucres refinats, greixos saturats i hidrogenats. La cita començarà a les 19 hores, a la Sala Ainaud de Lasarte. Les inscripcions s’han de fer al mail sanitat@santpol.cat o al telèfon 93 760 04 51, a l'extensió 1031.

Aquesta serà la primera cita amb l'alimentació saludable, ja que el pròxim 8 de juny l'Ajuntament organitza un nou taller, que portarà per títol ‘Germinats i batuts vegetals’. En aquesta ocasió, la nutricionista Laia Duran mostrarà els beneficis i propietats que tenen les llavors i els germinats. A més, també explicarà com incorporar els batuts en la nostra dieta, i indicarà les diferències entre els batuts i els sucs. L'hora del taller serà també a les 19 hores, i també es realitzarà a la sala Ainaud de Lasarte.

Els tallers estan organitzats per l'Ajuntament de Sant Pol amb el suport de la Diputació de Barcelona.
 

Foto: Taller realitzat desembre passat.

 

Cartell dels tallers sobre alimentació saludable.