Aquest dissabte se celebra la 2a Marxa d'Orientació Nocturna Familiar

Aquest dissabte se celebra la 2a Marxa d'Orientació Nocturna Familiar

Les inscripcions es poden fer al telèfon 670 446 647 o enviant un mail al correu de l'AMPA de l'escola Sant Pau, ampaspau@gmail.com. La sortida serà a la plaça de l'Hotel a les 21 hores.

L'AMPA de l'Escola Sant Pau organitza aquest dissabte, 19 de maig, la 2a Marxa d'Orientació Nocturna Familiar. La marxa sortirà de la plaça de l'Hotel a partir de les 21 hores. Es tracta d'una ruta de 6 quilòmetres pels entorns de Sant Pol, que segueix un recorregut diferent del de l'any passat. La Marxa d'Orientació Nocturna està organitzada per l'AMPA de l'Escola Sant Pau amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Pol.

El preu per participant és de 3 euros, si s'inscriu anticipadament, o de 5 euros si la inscripció és aquell mateix dia. La inscripció inclou fruita, aigua i un entrepà. Però es requereix que els participants portin dues llanternes com a mínim i un calçat còmode. Per a més informació i inscripcions, es pot trucar al telèfon 670 446 647 o enviar un mail al correu de l'AMPA de l'Escola Sant Pau, ampaspau@gmail.com.

Cartell de la 2a Marxa D'Orientació Nocturna.