L'Ajuntament de Sant Pol obté el Segell Infoparticipa que reconeix la transparència de les administracions

L'Ajuntament de Sant Pol obté el Segell Infoparticipa que reconeix la transparència de les administracions

El Govern municipal avança que celebrarà aquest mes una nova audiència pública per fer balanç davant de la ciutadania dels últims 6 mesos. Es realitzarà de forma telemàtica.

L'Ajuntament de Sant Pol ha obtingut aquest mes de juny el Segell Infoparticipa 2019 que reconeix la transparència de les administracions públiques. Es tracta d'un certificat que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona. El consistori santpolenc ha obtingut el Segell Infoparticipa amb una puntuació del 88%, una xifra superior al 52% en la qual es trobava fa un any. El Segell reconeix la feina feta dins de l'administració per garantir la transparència de les seves decisions i la posada a disposició de la ciutadania de tota la informació municipal, a més de facilitar la participació dels veïns i veïnes en la presa de decisions.

Nova audiència pública per fer balanç

En relació amb la transparència de l'administració, l'equip de govern format per Esquerra Republicana i la CUP oferirà, aquest mes de juny, una audiència pública per fer balanç del darrer mig any de mandat. Atesa la situació actual, aquesta audiència es farà de manera telemàtica.