Dilluns vinent comença el Torneig Futsal La Punta 2018

Dilluns vinent comença el Torneig Futsal La Punta 2018

Dilluns vinent, 16 de juliol, comencen els partits dels equips sèniors.

Aquest pròxim dilluns, 16 de juliol, torna una nova edició del Torneig Futsal La Punta que, any rere any, gaudeix d'una gran participació i aixeca molta expectació. El termini per inscriure's es va obrir ja fa uns dies i, poc a poc, arriba la data límit per formalitzar la inscripció en les diverses categories. Les inscripcions i el seu pagament s'han de realitzar a Ca l'Arturo. El pagament s'ha de fer en efectiu en el moment d'inscriure's. Per a més informació, us podeu adreçar al mail torneigpunta@gmail.com.

El torneig consta de cinc categories, depenent de l'edat dels participants. Els sèniors seran els primers a jugar, a partir del 16 de juliol. Les categories Premier (nascuts entre 2000 i 2002), Bundesliga (2003-2005), La Liga (2006-2008) i Escudeto (2009-2011) es reparteixen des de finals de juliol fins a mitjans d'agost.

Cal que s'aboni el preu de la inscripció i que els equips presentin fotocòpies del DNI de tots els seus participants per poder prendre part en el torneig. També és important recordar que hi poden jugar un màxim de 12 jugadors a cada equip. En cas de pluja, els partits es traslladaran de la pista de la Punta al pavelló poliesportiu. El Torneig Futsal La Punta està organitzat per l'At.C. Sant Pol, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Pol.

Joc net i respectuós

El Torneig La Punta se suma a la crida per un joc net i respectuós amb l'equip rival, una tendència que va creixent en el món de l'esport. Per aquesta raó, el reglament del torneig inclou algunes normes en aquest sentit. Per exemple, es demana que els familiars i acompanyants dels equips tingui un comportament educat i de respecte vers els rivals. L'organització es reserva el dret d'expulsar un equip en cas d'incidents greus provocats pels seus familiars.

També s'ha afegit la regla que s'aturarà el marcador quan la diferència entre els equips arribi a 10 gols. Aquesta norma s'està estenent, sobretot en el futbol formatiu i de base. L'objectiu és preservar els infants d'un marcador exagerat que pugui provocar menyspreu per part dels rivals.

Cartell del Torneig Futsal La Punta 2018.