El Cicle de Concerts d'Estiu s'inaugura aquest dissabte

El Cicle de Concerts d'Estiu s'inaugura aquest dissabte

El cicle celebra la seva 28a edició i s'estrena amb un concert del cor femení Auditexaudi, que interpretarà diversos cants gregorians i cants mossàrabs. Els concerts seran a l'Ermita de Sant Pau a les 22 hores, i el seu preu és de 5 euros.

Aquest dissabte, 14 de juliol, s'inaugura la 28a edició del Cicle de Concerts d'Estiu de Sant Pol, que reuneix cada any diferents propostes de música clàssica i lírica. En aquesta edició, l'encarregat d'estrenar el cicle serà el cor femení Auditexaudi que oferirà un concert de cant gregorià, cants mossàrabs i polifonia religiosa. La cita serà dissabte a l'Ermita de Sant Pau a les 22 hores. El preu de l'entrada és de 5 euros.

El cor Auditexaudi (a la imatge) està format per Lucía Cano, Dinna de Rosa, Lorena García, Carme Mora, Yolanda Romero, Montserrat Vives i Margalida Barbal, amb l'acompanyament d’Anna Casademunt a la viola de gamba, i la direcció de Paloma Báscones.

Tres cites amb la lírica

El Cicle de Concerts d'Estiu es completa amb dues cites més en els pròxims dies. El segon concert del cicle es durà a terme dilluns vinent, 16 de juliol, també a l'Ermita de Sant Pau a partir de les 22 hores. En aquesta ocasió, el conjunt de corda Ensemble Çur oferirà un recull d'obres dels compositors Corelli i Schubert. Ensemble Çur està format pels violinistes José David Fuenmayor i Àngel Atencio; Óscar Rico, a la viola; Feliu Llobet, al violoncel, i Yordano Núñez, al contrabaix.

L'últim concert tindrà lloc dissabte 28 de juliol. El duet format per Assumpta Mateu a la veu i Gregori Ferrer al clavicèmbal interpretaran diverses cançons tradicionals catalanes i obres dels compositors Rodrigo, Villa-lobos, Mozart i Brahms. Com sempre, la cita serà a l'Ermita de Sant Pau, a les 22 hores, i el preu de les entrades serà de 5 euros.

El Cicle de Concerts d'Estiu està organitzat per la Coral La Nau i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Pol, amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pau.

Cartell del Cicle de Concerts d'Estiu 2018.