Comença el 30è Cicle de Concerts d'Estiu

Comença el 30è Cicle de Concerts d'Estiu

La primera cita tindrà lloc aquest dimecres, a les 21 h, a l'ermita de Sant Pau. Es podrà seguir en directe pel perfil de Facebook de l'Ajuntament de Sant Pol i per Ràdio Sant Pol (107.2 FM o www.radiosantpol.cat).

El 30è Cicle de Concerts d'Estiu de Sant Pol de Mar dóna el seu tret de sortida aquest dimecres, 15 de juliol. El públic gaudirà a l'ermita de Sant Pau, a partir de les 21 h, del concert 'Tot dorm', que compta amb poemes musicats d'Anna Dodas, Maria-Mercè Marçal, Verdaguer i Perejaume. Anirà a càrrec de Neus Borrell, a la veu, Miquel Joan, a la guitarra i Jordi Rallo, a les percussions. A causa de la situació de pandèmia actual, l'aforament és limitat i s'han programat dos passis del concert, a les 21 i a les 22 hores, perquè hi puguin assistir el màxim possible de persones. El concert es podrà seguir en directe a les 21 h pel perfil de Facebook de l'Ajuntament de Sant Pol i per Ràdio Sant Pol (107.2 FM o www.radiosantpol.cat).

En total, el cicle està compost per tres concerts, que tindran lloc els dies 15, 19 i 30 de juliol. Tots els concerts tindran lloc a l'ermita de Sant Pau, amb dos passis, a les 21 i 22 hores. El preu de l'entrada per a cadascun d'ells és de 5 euros, que es pagaran en el moment d'accedir a l'ermita. L'aforament és limitat a un màxim de 30 persones, i és imprescindible reservar plaça al web municipal www.santpol.cat. Ràdio Sant Pol emetrà en directe tots aquests concerts d'estiu.

Cartell Cicle de Concerts d'Estiu