L’At.C. Sant Pol celebra els seus 100 anys d’història amb una gran festa del futbol

L’At.C. Sant Pol celebra els seus 100 anys d’història amb una gran festa del futbol

Aquest dissabte, 31 d’agost, el camp de Sot del Bagueny viurà el Trofeu del Centenari a partir de les 17.30 hores. L’At.C. Sant Pol B s’enfrontarà al CF Calella i, a les 20 h, hi haurà el matx entre el primer equip i el Palamós CF. Hi haurà homenatges als exjugadors de més edat i s’estrenarà la nova samarreta. Ràdio Sant Pol (107.2 FM) retransmetrà en directe tota la festa i Ràdio Calella TV retransmetrà el primer partit per televisió a través del seu web radiocalella.cat.

Dissabte vinent a la tarda, 31 d’agost, el camp municipal Sot del Bagueny viurà l’emoció del Trofeu del Centenari de l’At.C. Sant Pol. Serà una tarda plena d’homenatges als exjugadors de més edat, de sorpreses i de futbol, perquè s’hi disputaran dos partits. A partir de les 17.30 hores, el Sant Pol B s’enfrontarà al CF Calella. I, a les 20 hores, el primer equip de l’At.C. Sant Pol es veurà les cares amb el degà del futbol català, el Palamós CF.

Entre els dos partits, es durà a terme un acte d’homenatge als exjugadors de més de 70 anys. A més, aquell dia, s’estrenarà la nova samarreta del club per celebrar aquests 100 anys d’història. Els blanc-i-vermells no aniran enguany de barres, com és habitual, sinó que aniran a quadres.

Retransmissió històrica

Aquella tarda, Ràdio Sant Pol retransmetrà en directe tota la festa de l’At.C. Sant Pol, amb la col·laboració de Ràdio Calella Televisió. Serà un desplegament tècnic compartit per fer arribar el senyal en directe, tant per ràdio com per televisió. Ràdio Calella Televisió emetrà per televisió el primer partit de la tarda, entre el Sant Pol B i el Calella, i ho farà a través de la seva pàgina web, radiocalella.cat. Per la seva banda, Ràdio Sant Pol emetrà tota la festa i els dos partits, en una retransmissió a càrrec de Jordi Sugrañes, amb la participació d’Eduard Boet i de Lluís Carreras. És la primera vegada en la història que Ràdio Sant Pol emet en directe des de Sot del Bagueny.

Cartell del Trofeu