L’AtC Sant Pol cedeix el material del reportatge del seu centenari a l’Arxiu Municipal

L’AtC Sant Pol cedeix el material del reportatge del seu centenari a l’Arxiu Municipal

L’AtC Sant Pol ha donat a l’Arxiu Municipal de Sant Pol tot el material del documental del seu centenari. Aquest dimarts al migdia s'ha oficialitzat la donació per part del club del conjunt d'imatges gravades per a l’elaboració del documental audiovisual 'Gent del Sant Pol: històries de cent anys', que es va portar a terme dins dels actes de commemoració del centenari de l'entitat esportiva.

La signatura de la donació ha tingut lloc a l'Ajuntament de Sant Pol amb la presència de l'alcalde, Albert Zanca; el president del Sant Pol, Jordi Sauleda; la regidora de Cultura, Anna Losantos; el periodista responsable de la producció del documental, Eduard Boet; i l'arxivera municipal, Cristina Bosch.

Durant l’elaboració del documental es van realitzar entrevistes a 38 persones des del 2017 fins al 2019. Tots ells són testimonis de la seva època i suposen, per tant, un valor patrimonial i històric col·lectiu. Així doncs, el Sant Pol ha fet donació, de forma gratuïta, a l’Arxiu Municipal de tot el material audiovisual, així com de les transcripcions corresponents, i ha cedit els seus drets d’explotació per a que es pugui reutilitzar en el futur.

Foto: Ajuntament de Sant Pol de Mar.