L'Atlètic Club Sant Pol presenta els actes del centenari a la FCF

L'Atlètic Club Sant Pol presenta els actes del centenari a la FCF

L’Atlètic Club Sant Pol ha presentat aquest dimarts el seguit d’actes de celebració del centenari del club a la Federació Catalana de Futbol. En una trobada ahir a la tarda a la seu central de la Federació, el president del club, Jordi Sauleda, va encapçalar una delegació formada per l’alcalde del municipi, Albert Zanca; el directiu Carles Hernández; els expresidents de l’entitat Lluís Tobella i Josep Maria Ramón; i els membres de la comissió del centenari Lluís Carreras, Eduard Boet, Octavi Anoro i Joan Brusca.

Entre les iniciatives, que s’estan celebrant durant la temporada, destaquen la presentació de la samarreta del centenari, el trofeu del centenari en un partit davant el Palamós CF, la inauguració d’un monòlit commemoratiu al Municipal Sot del Bagueny o diversos reconeixements als exjugadors del club.

També hi haurà una exposició amb material històric o la projecció del documental del centenari. A la vegada, dintre del programa, Sant Pol de Mar serà la seu de la pròxima Jornada de Futbol Femení de l’FCF al Maresme, el dia 1 de maig de 2020.

Imatge: Federació Catalana de Futbol