Obertes les inscripcions per a la caminada solidària 'Calella camina per l'Ictus'
Obertes les inscripcions per a la caminada solidària 'Calella camina per l'Ictus'

Obertes les inscripcions per a la caminada solidària 'Calella camina per l'Ictus'

Els interessats es poden inscriure a l'Hospital de Calella als matins. La caminada celebrarà la seva 2a edició i estrenarà un nou recorregut de 9 km apte per a tothom sense problemes de mobilitat.

D'aquí a pocs dies, el 29 d'octubre, es commemora el Dia Mundial de l'Ictus. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ho recordarà uns dies abans, concretament el diumenge 21 d'octubre, amb una iniciativa solidària. Es tracta de la 2a Caminada Popular 'Calella camina per l'Ictus', que recorrerà els carrers de Calella per solidaritzar-se amb les persones que pateixen aquesta malaltia. La Caminada Popular està organitzada per la Corporació de Salut en col·laboració amb l'Associació de Voluntaris i d'Amics de l'Hospital, l'Ajuntament de Calella, Calella Marxa i Oncolliga Calella. Totes les entitats fan una crida i conviden tots els maresmencs a prendre-hi part.

La Caminada sortirà a les 9 del matí des del Pont de Fusta de la Riera de Calella. Com l'any passat, hi haurà dos recorreguts, un de mig quilòmetre i l'altre de 4 km, tots dos circuits inclusius per a persones amb mobilitat reduïda. Com a novetat, enguany s'ha planificat un recorregut més llarg, de 9 quilòmetres, un itinerari que és apte per a totes les persones que no tinguin problemes de mobilitat. Com en l'edició passada, la Caminada Popular inclou l'entrada al recinte del Far.

Per prendre-hi part i col·laborar en la lluita contra l'Ictus, cal inscriure's. Les inscripcions es poden realitzar al vestíbul de l'Hospital de Calella (de 10 a 13 h). Els interessats també es poden inscriure al carrer Església, 276 de Calella. El preu de la inscripció és de 4 euros. El mateix dia 21, abans de la caminada, també es podran inscriure per 5 euros. Els diners que es recullin aniran a l'Associació d'Amics i Voluntaris de l'Hospital, que podrà adquirir material informàtic per a la rehabilitació de persones afectades per l'Ictus.

Fotos: Corporació de Salut del Maresme i la Selva, i Associació de Voluntaris i d'Amics de l'Hospital de Calella (AVAH).