'El Nou Santpolenc' torna al carrer amb un nou aspecte

'El Nou Santpolenc' torna al carrer amb un nou aspecte

Durant aquesta setmana, s'estan distribuint a totes les llars de Sant Pol els 4.000 exemplars de l'ENS, que arriba al seu número 93.

El butlletí municipal 'El Nou Santpolenc' ha tornat a sortir al carrer aquesta setmana. El butlletí municipal ha endarrerit la seva publicació arran d'una renovació profunda a l'Àrea de Comunicació de l'Ajuntament. L'ENS mostra un nou aspecte amb un nou disseny, però manté la seva vocació d'informar i repassar l'obra de govern. 'El Nou Santpolenc' arriba al número 93, fent un repàs de les notícies més destacades. A més, hi ha diverses seccions més generals, com ara apunts gastronòmics, temàtiques històriques i informació cultural.

Entre les seves 28 pàgines, es pot trobar una entrevista al Sergent de la Policia Local de Sant Pol, Josep Maria Barba, en la qual parla de la participació ciutadana i dels bons resultats aconseguits en matèria de seguretat. Durant aquesta setmana, s'estan distribuint els 4.000 exemplars editats a totes les llars de Sant Pol de Mar, incloent-hi totes les urbanitzacions. També es trobaran exemplars als equipaments municipals, com ara la Biblioteca de Can Coromines o Ràdio Sant Pol.

Portada de l'ENS.