La pròxima excursió per a la gent gran serà de dos dies i inclourà una nit d’hotel

La pròxima excursió per a la gent gran serà de dos dies i inclourà una nit d’hotel

La sortida tindrà lloc els dies 28 i 29 de novembre i visitarà les viles de Perpinyà i Cotlliure, a la Catalunya Nord. Les reserves de plaça es poden realitzar fins al 20 de novembre.

La pròxima excursió per a la gent gran, que organitza la Regidoria de Dinamització de la Gent Gran, serà ben especial. En aquesta ocasió, es farà dos dies de sortida, amb una nit d’hotel inclosa. L’excursió visitarà les viles franceses de Perpinyà i Cotlliure, posant especial èmfasi en les seves tradicions nadalenques. La sortida tindrà lloc els dies 28 i 29 de novembre.

La sortida de l’autobús tindrà lloc dimecres 28 de novembre a les 9.15 h des de la Sènia. Arribats a Perpinyà, es dinarà i es visitarà el Mercat de Noël de Perpinyà. Es tracta d’un tradicional mercadal que compta amb petites cabanes de fusta, en un ambient acompanyat de nadales. Més tard, l’excursió es traslladarà a Cotlliure, on els participants s’allotjaran a l’Hotel La Fregate, de 3 estrelles. Allà s’oferirà el sopar que està inclòs en el preu de la sortida. Cotlliure es troba a només 26 quilòmetres de la frontera amb Catalunya, i és considerada una joia, pel seu emplaçament idíl·lic i el seu patrimoni cultural. L’excursió inclou una visita a la tomba del poeta Antonio Machado, acompanyat d’un guia de la Fundació Antonio Machado.

Les persones interessades poden efectuar la seva reserva de plaça fins al pròxim 20 de novembre a l’Oficina de Turisme de Sant Pol. El preu de l’habitació doble compartida és de 130 euros per persona i de 153 euros amb ús individual.

Cartell de la sortida per a gent gran a Perpinyà i Cotlliure.