L'Arxiu Municipal estrena un blog per fer difusió de la seva tasca a través d'internet

L'Arxiu Municipal estrena un blog per fer difusió de la seva tasca a través d'internet

El blog de l'Arxiu publicarà les seves novetats i també farà difusió de temes històrics relacionats amb Sant Pol. Així mateix, inclou diversos enllaços d'interès.

L'Arxiu Municipal de Sant Pol tot just ha estrenat aquesta setmana un blog, a través del qual té l'objectiu d'oferir a través d'Internet diversos temes de difusió històrica i anar informant sobre les novetats de l'Arxiu. Així doncs, el blog s'ha inaugurat amb la notícia de la cessió del fons documental del Cor Germanor. El Cor Germanor, un antic cor de caramelles fundat el 1947 i ja desaparegut, ha cedit el seu llegat a tots els santpolencs i santpolenques, fent-ne donació a l'Arxiu Municipal. Aquesta cessió inclou documents i imatges de la trajectòria del cor.

El blog de l'Arxiu Municipal de Sant Pol de Mar es pot visitar al web https://arxiusantpol.wordpress.com. Les persones que hi accedeixin podran trobar, a més de les novetats, un espai dedicat al programa radiofònic 'Bocins d'Història' que l'Arxiu realitza en col·laboració amb Ràdio Sant Pol. Mensualment, el programa tracta algun tema de la història de la vila. També hi ha una altra secció dedicada als 'Apunts històrics' que l'Arxiu publica periòdicament a l'ENS, el butlletí d'informació municipal. Dins del menú del blog, també es poden trobar els enllaços a l'exposició virtual dels 'Logotips històrics santpolencs', a la seu electrònica de la gestió documental i arxiu del web de l'Ajuntament, i al facebook i twitter de l'Arxiu Municipal.