Els partits polítics organitzen diverses trobades obertes amb la ciutadania

Els partits polítics organitzen diverses trobades obertes amb la ciutadania

L’objectiu de les organitzacions polítiques és escoltar les reivindicacions dels veïns i veïnes de Sant Pol, i recollir algunes d’aquestes reclamacions en els seus programes electorals de cara a les eleccions municipals de finals de maig.

Amb motiu del període electoral que es viurà en els pròxims mesos, molts partits polítics de Sant Pol organitzen aquestes setmanes diferents trobades amb la ciutadania per conèixer de primera mà les seves reclamacions. En molts casos, a més, aquestes xerrades obertes serviran per incloure en els programes electorals algunes d’aquestes reivindicacions veïnals.

Divendres passat, Esquerra Republicana de Catalunya va iniciar una sèrie de trobades amb veïns i veïnes per recollir les seves propostes. Aquest pròxim diumenge, 17 de març, els republicans n’organitzen una altra. Serà a la seva seu, al carrer Nou, 33, partir de les 18.30 hores. ERC–Sant Pol té previst celebrar una altra trobada amb la ciutadania diumenge de la setmana vinent, 23 de març.

També Junts per Catalunya-Sant Pol organitza trobades obertes amb els veïns i veïnes. Diumenge passat es va trobar al parc dels Gegants dels Garrofers per escoltar el veïnat. Junts per Cat-Sant Pol té previst celebrar una nova trobada el pròxim 30 de març a les 11 del matí a la zona de pícnic de la Sènia, a prop de la plaça de l’Hotel.

La CUP Sant Pol també organitzarà diverses trobades amb la ciutadania. La primera trobada serà dissabte vinent, 16 de març, quan celebraran una assemblea oberta a Ca l’Arturo. L’assemblea començarà a les 10 hores. La CUP en celebrarà dues més, els dies 23 i 30 de març.

Per últim, l’organització municipalista de Junts per Sant Pol també organitzarà una trobada amb els veïns i veïnes. Serà d’aquí a una setmana, el 23 de març, a les 16.45 hores a Ca l’Arturo. En aquest cas, cal inscriure’s prèviament, a través del whatsapp 603 796 545 o del correu comunicacio@juntspersantpol.cat.