Aquest dimecres es tanquen les inscripcions per a la sortida de la gent gran a la muntanya de Montserrat

Aquest dimecres es tanquen les inscripcions per a la sortida de la gent gran a la muntanya de Montserrat

L’excursió tindrà lloc el pròxim 30 d’abril i inclou una visita a l’Aula de Natura de la muntanya, un tast de licors i la presència durant el cant del Virolai, entre altres activitats. Les inscripcions es poden realitzar fins aquest dimecres, 24 d’abril, a l’Oficina de Turisme.

L’Ajuntament de Sant Pol ja ho té tot preparat per a la pròxima excursió per a la gent gran. La Regidoria de Dinamització de la Gent Gran ha organitzat, com és tradició en el mes d’abril, la sortida a la muntanya de Montserrat. La sortida tindrà lloc el pròxim 30 d’abril. Les inscripcions es poden realitzar fins al 24 d’abril a l’Oficina de Turisme, ubicada a la plaça de la Vila. Les places són limitades.

L’excursió a Montserrat començarà amb la sortida des de la Sènia, a les 8 del matí. El preu de la sortida és de 38 euros per persona, que inclou les diferents activitats que es duran a terme. Per començar la visita a la muntanya, els participants pujaran al funicular de Sant Joan, des d’on podran gaudir d’una impressionant panoràmica de Montserrat i el seu entorn. A la part superior de Sant Joan, podran visitar l’Aula de Natura, on coneixeran la història de la muntanya, les seves característiques i la seva flora i fauna. Havent acabat, tornaran a l’abadia i el seu entorn, on podran gaudir d’un tast de licors i del cant de la Salve i el Virolai.

Després de tanta activitat, toca reposar i agafar forces amb un dinar al restaurant L’Abadia. Després de dinar, es realitzarà una visita guiada a la sagristia. Finalment, abans d’agafar l’autocar de tornada, els excursionistes podran visitar l’abadia lliurement fins a les 17 h.

cartell de la sortida a Montserrat.