L'Ajuntament arranja les baranes i els miradors de la Punta
L'Ajuntament arranja les baranes i els miradors de la Punta

L'Ajuntament arranja les baranes i els miradors de la Punta

Es realitzen els treballs bàsics de manteniment de l'entorn de la Punta, per tal d'evitar lesions dels veïns i veïnes, a l'espera de l'obertura d'una nova licitació per a les obres de millora de tota la zona.

L'Ajuntament de Sant Pol executa des d'aquesta setmana els treballs bàsics de manteniment de les obres de la Punta. Recordem que el consistori va obrir un expedient a l'empresa Ferkuma per incompliments en l'execució de les obres i finalment, aquesta mateixa setmana, s'ha rescindit el contracte d'obra.

Així doncs, el personal de Serveis Municipals de l'Ajuntament està realitzant alguns dels treballs de millora o manteniment més urgents per evitar que els vianants puguin fer-se mal o lesionar-se. Els treballs més immediats consisteixen a polir el coronament del muret del passeig, arranjar el paviment del mirador del pou i arranjar totes les baranes dels miradors. També s'asseguraran els diferents fanals i es revisarà l'enllumenat públic. Un cop finalitzi l'estat d'alarma, es podrà reiniciar el procés de licitació per adjudicar les obres de reforma de tota la zona.

Fotos: Ajuntament de Sant Pol de Mar.