La Biblioteca i l'Arxiu organitzen la presentació del llibre 'La Maleta' de l'escriptora Núria Parera
La Biblioteca i l'Arxiu organitzen la presentació del llibre 'La Maleta' de l'escriptora Núria Parera

La Biblioteca i l'Arxiu organitzen la presentació del llibre 'La Maleta' de l'escriptora Núria Parera

La presentació tindrà lloc aquest divendres, 7 de juny, a les 19 hores, a la Biblioteca de Can Coromines. Comptarà amb la presència de la seva autora, la periodista, guionista i escriptora Núria Parera.

La Biblioteca de Can Coromines acull aquest divendres, 7 de juny, la presentació del llibre 'La maleta', escrit per la periodista, guionista i escriptora Núria Parera i amb il·lustracions de Maria Hergueta. És un acte organitzat en col·laboració entre la biblioteca i l'Arxiu Municipal de Sant Pol, amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Arxius. La presentació començarà a les 19 hores i comptarà amb la presència de la seva autora. El llibre ha guanyat el premi Crítica Serra d'Or de literatura juvenil d'aquest any 2019.

Parera explica en aquest volum alguns dels principals moments del segle XX posant com a protagonista a una maleta, que passa de mà en mà entre els diversos personatges del llibre. Aquesta maleta es va omplint d'experiències, però també es vessa de dolor davant de l'exili. La situació dels refugiats i dels desplaçats per conflictes armats és un dels temes que Núria Parera ha volgut destacar a 'La maleta'. Les delicades il·lustracions de Maria Hergueta serveixen per complementar el sentit i el significat de les paraules de l'escriptora.

Es tracta d'una presentació que il·lusiona especialment a l'autora, ja que té una relació personal amb Sant Pol i amb la Vallalta. Els seus avis tenien una casa a Sant Cebrià i, de petita, va passar els estius a la Vallalta. A més, actualment, la seva germana viu a Sant Pol. Per totes aquestes raons, Núria Parera espera trobar molts amics a la presentació de 'La Maleta' a la biblioteca.

Tot seguit, podeu escoltar l'entrevista a Ràdio Sant Pol hem realitzat a l'escriptora Núria Parera.

Cartell de la presentació del llibre 'La Maleta'

Portada del llibre 'La Maleta'