Sant Pol gaudirà de l'òpera en directe i a la fresca

Sant Pol gaudirà de l'òpera en directe i a la fresca

La plaça de l'Hotel acollirà dissabte 16 de juny, a les 22 hores, la projecció en directe de l'òpera 'Manon Lescaut' que s'estarà representant al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

La plaça de l'Hotel s'omplirà aquest dissabte a la nit de cant líric. A partir de les 22 hores, es durà a terme la projecció en directe de 'Manon Lescaut' de Puccini, que s'estarà representant en aquell mateix moment al Gran Teatre del Liceu. Es tracta d'una projecció organitzada conjuntament per l'Ajuntament de Sant Pol i el Gran Teatre del Liceu, en el marc del projecte 'Liceu a la fresca'.

El projecte 'Liceu a la fresca' ofereix, durant la temporada operística, la projecció en directe a diferents teatres i pobles d'arreu de Catalunya algunes de les obres que es representen al Gran Teatre. Aquest dissabte, gaudiran de l'òpera 'Manon Lescaut' més de 100.000 persones, ja que s'ha expandit a més poblacions i, fins i tot, a països. A més de Sant Pol, 'Liceu a la fresca' arriba aquest dissabte a més de 260 municipis catalans, 24 d'Espanya, sis de França, dos de Portugal, a l'Alguer (Itàlia) i a Andorra La Vella (Andorra).

L'òpera 'Manon Lescaut' és un drama en quatre actes. Es tracta de la tercera òpera del compositor italià Giacomo Puccini, i és el seu primer gran èxit. De fet, l'obra va rebre molt bones crítiques, i va ser molt ben acceptada pel públic. A hores d'ara, és una de les obres de Puccini més apreciades i representades al món.

cartell de Liceu a la fresca