S'organitza un taller telemàtic adreçat a empreses i emprenedors per millorar els negocis on-line

S'organitza un taller telemàtic adreçat a empreses i emprenedors per millorar els negocis on-line

El taller s'impartirà els dies 2, 3, 6 i 7 de juliol, de 15 a 17 h, i es realitzarà en línia, a través de la plataforma Zoom.

Els Centres Locals de Serveis a les Empreses organitza aquest pròxim mes de juliol una formació adreçada a empreses i persones emprenedores amb l'objectiu de potenciar els negocis per internet. El curs ensenyarà els participants a crear una estratègia de continguts atractius i persuasius per a webs, blogs i xarxes socials, amb la finalitat d'augmentar el trànsit de clients i les vendes.

El taller s'impartirà els dies 2, 3, 6 i 7 de juliol, de 15 a 17 hores, i es realitzarà en format on-line, a través de la plataforma Zoom. El curs anirà a càrrec de Tona Codina, consultora de comunicació i redactora creativa publicitària. Les persones interessades s'han d'inscriure prèviament enviant el formulari que trobareu al següent enllaç i enviant-lo al correu electrònic demperedd@canetdemar.cat. Un cop l'interessat s'inscrigui, se li enviarà un enllaç al correu electrònic que donarà accés a la plataforma.

Es tracta d'una iniciativa promoguda per l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canet de Mar, en col·laboració amb les àrees de Promoció Econòmica dels ajuntaments de Calella, Pineda de Mar, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar i Tordera; i subvencionats per la Diputació de Barcelona.

Cartell taller negocis on-line