Nova sessió del Ple municipal de l’Ajuntament de Sant Pol

Nova sessió del Ple municipal de l’Ajuntament de Sant Pol

El Ple debatrà l’aprovació del conveni amb el Consell Comarcal del Maresme com a municipi implicat en el projecte ‘L’herència del Maresme’ i del conveni de col·laboració amb l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, entre altres temes.

L’Ajuntament de Sant Pol celebra aquest dijous al vespre una nova sessió extraordinària del seu Ple municipal. La sessió d’avui té diversos punts en l’ordre del dia. Entre els punts que es debatran, hi ha l’aprovació del conveni amb el Consell Comarcal del Maresme com a municipi implicat en el projecte ‘L’herència del Maresme’. Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER 2014-2020). També es debatrà l’aprovació del conveni de col·laboració amb l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil. El Ple municipal tindrà lloc avui a les 19 hores a la Sala Ainaud de Lasarte.

Ràdio Sant Pol (107.2 FM) emetrà aquest divendres en diferit el Ple municipal de forma íntegra a partir de les 13 hores, just després de l’Agenda Informativa.