Ja estan obertes les reserves de plaça per als Clubs de Lectura de la Biblioteca de Can Coromines

Ja estan obertes les reserves de plaça per als Clubs de Lectura de la Biblioteca de Can Coromines

A partir d'aquest dijous, 1 d'agost, es pot reservar plaça a través de telèfon (93 760 45 44), correu electrònic (b.st.pol.cc@diba.cat) o en persona (c. Consolat de Mar, 9). El curs vinent s'oferiran 5 clubs de lectura diferents, tres per a adults i dos per a joves lectors.

Unes de les activitats que organitza la Biblioteca de Can Coromines i que té més èxit d'assistència són els clubs de lectura. Aquest dijous, 1 d'agost, s'ha obert la reserva de places de cara al curs vinent. La reserva es pot fer mitjançant telèfon (93 760 45 44), correu electrònic (b.st.pol.cc@diba.cat) o en persona (c. Consolat de Mar, 9). Cal tenir en compte que els clubs de lectura per a adults tenen una capacitat màxima de 15 persones, mentre que els clubs per als joves i infants tenen un màxim de 12 participants.

Oferta variada amb cinc propostes

Aquest pròxim curs la biblioteca oferirà cinc clubs de lectura diferents, segons la temàtica i l'edat. N'hi ha tres adreçats al públic adult. Es tracta dels Clubs de Lectura de Novel·la, de Novel·la Històrica i el Book Club. El Club de Novel·la anirà a càrrec d'Eva Lleonart, tindrà lloc l'últim dimecres de cada mes a la tarda, i començarà el 25 de setembre. El Club de Novel·la històrica estarà coordinat per José Luís Lozano. Es durà a terme el segon dijous de cada mes a la tarda, i s'iniciarà el 10 d'octubre. Per últim, el Book Club comença el pròxim 3 de setembre. Es durà a terme cada dijous al matí. Les converses d'anglès estaran coordinades per Mireia Ros.

Els Clubs de Lectura tenen dues propostes per als més joves. Es tracta del Club 'No llegirem', a càrrec de Mon Mas. Està adreçat a joves de 10 a 12 anys, i començarà el 8 d'octubre. Per últim, Marianna Trichini coordina el Club 'Lletres amb Cor', que està adreçat a lectors de 8 a 10 anys. Aquest club comença el 25 d'octubre.

Agost amb les portes obertes

Com cada any, la Biblioteca de Can Coromines no tancarà les seves portes aquest mes d'agost. Ben al contrari, és un mes amb bastant trànsit d'usuaris, ja que, cada vegada més, molts visitants de la vila aprofiten les seves vacances per gaudir de la biblioteca. A més, l'equip de professionals de la biblioteca ha organitzat i preparat tot d'eines i activitats per realitzar durant aquest estiu, aprofitant la calor i el bon temps.

L'horari de la biblioteca durant l'època d'estiu, fins al 15 de setembre, és de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores. A més, dimarts i dijous també obre al matí, de 10 a 14 h.  

Tot seguit, podeu escoltar el programa 'Entre llibres' en el qual la directora de la Biblioteca de Can Coromines, Marta Quer, explica les diferents activitats que han programat per a aquest estiu.