L'AMPA Sant Pau celebra la 2a edició del passatge del terror amb algunes novetats
L'AMPA Sant Pau celebra la 2a edició del passatge del terror amb algunes novetats
L'AMPA Sant Pau celebra la 2a edició del passatge del terror amb algunes novetats

L'AMPA Sant Pau celebra la 2a edició del passatge del terror amb algunes novetats

El passatge 'El bosc de les Ànimes' se celebrarà aquest dissabte, 2 de novembre, a partir de les 19 hores a l'avinguda Sènia amb avinguda Garrofers.

Aquest dissabte, 2 de novembre, l'Associació de Mares i Pares de l'Escola Sant Pau celebra la segona edició del passatge del terror 'El bosc de les Ànimes'. L'any passat va registrar un gran èxit de participació, amb més de 650 visitants. Aquest any, l'AMPA vol repetir aquest èxit de convocatòria i, per aquesta raó, tots els seus membres fa dos mesos que treballen en l'escenografia i el maquillatge i vestuari dels actors i actrius. En total, seran més de 40 artistes amateurs, que juntament amb les persones de l'organització posaran tot el seu esforç en fer viure una nit terrorífica als participants del passatge.

El passatge del terror es durà a terme dissabte, 2 de novembre, a l'avinguda Sènia amb avinguda Garrofers. Començarà a les 19 hores, i comptarà amb diverses novetats. Per una banda, s'ha habilitat el solar de la Sènia com aparcament gratuït per aquelles famílies que hagin d'anar en vehicle. Per altra banda, els alumnes de 6è de l'Escola Sant Pau organitzaran una botifarrada popular i un espectacle en directe per a tothom que s'hi acosti.

Les entrades es poden comprar anticipadament al bar Ca l'Arau i al despatx de l'AMPA, o bé el mateix dia a taquilla. El preu de l'entrada al passatge és de 4 euros (3 € anticipada per als socis de l'AMPA), però també es pot adquirir una entrada combo (passatge + botifarra + refresc) per 10 euros (9 € anticipada per a socis de l'AMPA). Cal destacar que tots els diners recaptats es destinaran íntegrament a l'AMPA i, per tant, es destinaran a material escolar, activitats extraescolars o altres finalitats relacionades amb els infants de l'Escola Sant Pau.

Es recorda que el passatge del terror està adreçat a un públic adolescent o adult. Per tant, es recomana que els infants menors de 10 anys vagin acompanyats dels seus pares o mares.

Tot seguit, podeu escoltar l'entrevista que Ràdio Sant Pol vam realitzar a Marina Palacios i Carolina Egea, membres de l'AMPA Sant Pau.


Cartell promocional passatge del terror.