A cent cap als 100 des d'Igualada

A cent cap als 100 des d'Igualada

El cicle de passejades per a la gent gran ‘A cent cap als 100’ s'estrena el pròxim 21 de novembre amb una caminada a Igualada. Les inscripcions es poden realitzar a Ca l'Arturo dilluns, dimecres i divendres al matí. El cicle acabarà el 3 d'abril de l'any vinent a Sant Pol de Mar.

Amb la tardor torna un any més el cicle de passejades per a la gent gran ‘A cent cap als 100’, una iniciativa de la Diputació de Barcelona per promoure l'activitat física i l'esport entre les persones de més edat. El cicle s'estrenarà el pròxim 21 de novembre a Igualada (L'Anoia). Per a més informació i inscripcions, s'ha de contactar dilluns, dimecres i divendres al matí amb Ca l'Arturo al telèfon 93 760 30 06 (Emma). La sortida de l'autocar que durà els participants serà el mateix dia 21 de novembre a les 07.30 hores des de la plaça de l'Hotel.

El cicle ‘A cent cap als 100’ es compon de caminades de tipus marxa nòrdica, és a dir passejades pel bosc i camps amb l'ajuda de bastons. Aquests bastons se cedeixen per part de l'organització a tots els participants a cada passejada. Aquest curs 2018-19 la Diputació ha programat quatre caminades en diversos pobles i ciutats de Catalunya. A més de la caminada per Igualada, el 31 de gener es caminarà a Sant Vicenç de Castellet (Bages) i el 6 de març a Castellbisbal (Vallès Occidental). El cicle de passejades posarà el punt final el 3 d'abril a Sant Pol de Mar.

Foto: Diputació de Barcelona.

cartell passejada Igualada
 

cartell cicle passejades