El butlletí municipal 'ENS' torna al carrer amb disseny i continguts renovats

El butlletí municipal 'ENS' torna al carrer amb disseny i continguts renovats

'El Nou Santpolenc' presenta aquest mes un extens reportatge, realitzat per l'Arxiu Municipal, sobre els Fets d'Octubre del 1934 que van acabar amb un grup de santpolencs processats pel delicte de rebel·lió.

El Nou Santpolenc, l'ENS, torna a estar al carrer després d'una pausa de gairebé un any. La intenció de l'equip de govern era retornar al butlletí municipal la filosofia original de la revista, que es basava fonamentalment en el contingut cultural o realitzat per les entitats.

En aquest primer número d'aquesta nova etapa d'ENS, la publicació presenta un disseny molt diferent i renovat. El contingut, com ja havia anunciat l'equip de govern, també s'ha remodelat totalment. Ja no hi ha notícies d'actualitat (que, sovint, quedaven endarrerides a causa del temps transcorregut entre el succés i la seva publicació). Ben al contrari, el butlletí està format per diversos grans reportatges. El principal d'aquest mes és el reportatge realitzat per Cristina Bosch, encarregada de l'Arxiu Municipal, sobre els Fets d'Octubre de 1934. Un grup de santpolencs van acabar a la presó de Mataró i van ser processats pel delicte de rebel·lió.

La Biblioteca de Can Coromines també ha col·laborat en aquest número amb un reportatge sobre els seus clubs de lectura i amb algunes recomanacions literàries. En aquest ENS també hi ha un reportatge sobre Ràdio Sant Pol, en el qual s'expliquen les darreres iniciatives i incorporacions de l'emissora, es plantegen els reptes de futur i es presenta la nova programació d'aquesta tardor.