Els infants de Sant Pol podran saludar els Reis Mags el 5 de gener al Parc del Litoral

Els infants de Sant Pol podran saludar els Reis Mags el 5 de gener al Parc del Litoral

Els Reis Mags de l'Orient visitaran Sant Pol el pròxim dimarts 5 de gener, tot i que no es podrà celebrar la tradicional cavalcada per raons sanitàries a causa de la pandèmia. Malgrat tot, els infants de Sant Pol podran saludar els Reis Mags i donar-los les seves cartes. Ses Majestats estaran el dia 5 de gener al Parc del Litoral (Parc de Can Villar) a partir de les 17 hores fins a les 21 h.

L'Ajuntament de Sant Pol ha organitzat un circuit per a les famílies. S'entrarà des del pont de fusta i se sortirà pel pont de ferro. Els Reis Mags saludaran els infants des d'un escenari per tal de mantenir la distància de seguretat. Amb l'objectiu de regular l'aforament, les famílies s'han d'inscriure prèviament a través d'un formulari que es pot trobar a la pàgina web santpol.cat, i hauran de mostrar una Declaració autoresponsable en relació amb la COVID-19, que també es pot trobar a la pàgina web santpol.cat. Podeu trobar aquesta documentació al següent enllaç.

Des del consistori, es demana que no s'utilitzi el cotxe per anar al Parc del Litoral aquell dia, si no és estrictament necessari. Per a les persones que necessitin anar-hi en vehicle, han de saber que l'accés i sortida en vehicle a l'aparcament del Parc de Can Villar només es podrà realitzar des del vial del pavelló. Des d'allà, hauran d'anar caminant fins a l'entrada del pont de fusta pel carrer de la Riera.

Cartell Reis Mags