Ja tenim aquí els horaris dels Oficis Religiosos per aquesta Setmana Santa

Ja tenim aquí els horaris dels Oficis Religiosos per aquesta Setmana Santa

Aquest diumenge començarà oficialment la Setmana Santa i a continuació es detallaran els horaris dels Oficis Religiosos per aquesta.

El Diumenge de Rams tindrà lloc el 14 d’abril, on s’oficiaran dues misses a l’Església de Sant Jaume en horaris diferents (9.30 i 12.00 hores) i la tradicional benedicció dels palmons que se celebrarà, com cada any, a la plaça de la vila a les 11.30 hores. També, la Confraria de la Mare de Deu dels Dolors ha organitzat per aquest divendres 12 una missa de Divendres de Dolors a les 20.00 hores.

Continuem la setmana amb els oficis religiosos que començaran Dijous Sant a les 20.00 hores on s’oferirà una altra missa a la parròquia amb motiu de l’ofici del sopar del Senyor. Divendres Sant serà el torn d’oficiar la Passió del Senyor, on hi ha previstes dues misses, una a les 8.00 i una altra a les 18.00 hores. La jornada finalitzarà amb la Processó dels Dolors a les 21.30 h, que recorrerà la vila començant el seu itinerari per l’Església de Sant Jaume per continuar cap al carrer Nou, Sant Pau, Tobella, Manzanillo i Abat Deàs per tornar a la mateixa església.

La Setmana Santa finalitzarà les seves litúrgies Dissabte Sant, amb la missa que es farà a les 21.30 hores, i Diumenge de Pasqua, amb els oficis de les 9.30 i 12.00 hores.