Nova victòria de l'At.C. Sant Pol que l'acosta encara més a la salvació

Nova victòria de l'At.C. Sant Pol que l'acosta encara més a la salvació

Els santpolencs es van imposar dissabte al Besós Baró de Viver CF (0-1) i s'allunyen tres punts de la zona de descens. Diumenge vinent s'ho juga tot en l'última jornada de lliga, amb la visita del líder al Sot del Bagueny.

L'At.C. Sant Pol va aconseguir dissabte passat una victòria molt important per mantenir-se a Segona Catalana. En Josep Maria Sauleda va avançar els santpolencs molt aviat, al minut 3, contra el Besós Baró de Viver CF. L'equip va haver de treballar durant tot el partit per mantenir el resultat en camp contrari. Finalment, però, el Sant Pol es va endur la victòria (0-1) i agafa un avantatge de 3 punts respecte als equips que es troben en la zona de descens. En l'última jornada, l'equip depèn de si mateix per mantenir la categoria.

Diumenge vinent, a les 12 del migdia, el Sant Pol s'ho juga tot al camp del Sot del Bagueny. Els santpolencs reben l'Escola de Futbol de Mataró, líder de la classificació. A favor dels locals, cal dir que el Mataró té la primera plaça assegurada matemàticament. Com en altres ocasions, el club engresca tots els aficionats a omplir un cop més el Sot del Bagueny per donar tot el suport a l'equip en l'últim partit de la lliga.