Comença el nou curs escolar a Sant Pol amb mesures per evitar el contagi per la Covid-19

Comença el nou curs escolar a Sant Pol amb mesures per evitar el contagi per la Covid-19

Aquest dilluns, 14 de setembre, ha començat el nou curs escolar, i a Sant Pol de Mar s'han reobert totes les aules de la llar d'infants, l'escola i l'institut. Des de la Regidoria d'Educació s'han promogut diverses mesures per afrontar el curs escolar amb els nous protocols sorgits de la pandèmia de la Covid-19.

A la llar d'infants El Pi del Soldat, s'han condicionat els patis per no barrejar grups i s'ha creat un circuit perquè els pares no es creuin a l'hora d'entrar i sortir. També s'ha habilitat la sortida d'emergència perquè es pugui fer servir com a sortida habitual. Alhora, s'ha habilitat l'aula d'ordinadors com a vestuari per a les educadores.

A l'escola Sant Pau, s'han pintat recorreguts a l'entrada de l'escola per facilitar l'entrada i sortida de pares i alumnes. A més, a l'escola s'ha posat en marxa un servei nocturn de vigilància per evitar nous intents de robatori.

I a l'institut de Sant Pol, s'ha cedit l'ús de les Antigues Escoles perquè s'hi pugui fer el batxillerat i, per tant, repartir el nombre d'alumnes entre més espais.

En relació amb l'inici de les obres d'ampliació de l'escola Sant Pau com a un dels passos per a la construcció de l'institut escola, les obres s'han hagut d'endarrerir un parell de mesos per la introducció de modificacions en el projecte.

Foto: Ajuntament de Sant Pol de Mar.