Sant Pol viu una nova setmana plena d’activitats dedicades al Nadal

Sant Pol viu una nova setmana plena d’activitats dedicades al Nadal

El pròxim cap de setmana es podrà gaudir de diverses activitats, com ara la interpretació del ‘Poema de Nadal’ de Segarra o la tradicional Cavalcada de Reis, que tindrà lloc diumenge a la tarda.

Sant Pol viurà aquesta setmana l’esperit nadalenc amb més activitats per a tota la família. Els actes de Nadal es concentren durant el pròxim cap de setmana.

Divendres vinent, 3 de gener, l’Església de Sant Jaume acollirà la interpretació del ‘Poema de Nadal’ de Josep Maria de Segarra a càrrec d’Òpera Jove. El concert començarà a les 8 del vespre i l’entrada és gratuïta. Hi intervindran Enric Arquimbau, com a narrador, el baríton Xavier Mendoza, Guillem Martí al piano i la secció infantil del Cor de l’Empordà dirigida per Anna Llenas. Organitza la Regidoria de Cultura amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Jaume.

L’endemà, dissabte, el Centre Cultural i d’Esbarjo oferirà la projecció de la pel·lícula infantil ‘Solan i Eri, missió a la Lluna’. La sessió està adreçada a infants a partir de 5 anys. La projecció de la cinta començarà a les 6 de la tarda i l’entrada és gratuïta.

Diumenge, a partir de les 10 del matí, el pati de Ca l’Arturo acollirà un taller de fanalets, per donar la benvinguda a Ses Majestats els Reis d’Orient.

I el mateix diumenge, a les 6 de la tarda, arribaran els Reis d’Orient a Sant Pol. La seva primera parada serà la plaça de l’Hotel des d’on començarà la tradicional Cavalcada de Reis. La cavalcada farà un recorregut pels carrers del poble, des de la plaça d’Anselm Clavé, i pels carrers Roger de Flor, Manzanillo, Abad Deàs, Ignasi Mas Morell, Consolat de Mar, Nou i Tobella. El fi de Festa serà a la plaça del Cau. Organitza la Comissió de Reis.

Cartell Festes Nadal 2019