L'EUHT St Pol col·labora en un projecte per crear un joc aplicat al món de l'hoteleria

L'EUHT St Pol col·labora en un projecte per crear un joc aplicat al món de l'hoteleria

És la segona vegada que es duu a terme aquesta trobada entre l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol i l'Escola de Noves Tecnologies Interactives després de l'èxit de participació de l'any passat.

L'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol (EUHT St Pol) participa aquest dissabte, juntament amb estudiants de l'Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), en un projecte conjunt. Es tracta d'una Game Jam, en la qual col·laboraren per crear un joc aplicat al sector turístic des de l'enfocament de la direcció hotelera. D'aquesta manera, dos sectors aparentment diferents com el de la tecnologia i el de la formació hotelera, buscaran punts en comú i de col·laboració mútua. És el segon cop que se celebra aquesta trobada i s'ha volgut repetir després de l'èxit de participació i implicació de l'any passat per part de l'alumnat.

Sota el títol 'Serious games for hospitality and tourism', 15 alumnes de l'EUHT St Pol i 15 de l'ENTI-UB es repartiran en grups i, durant vuit hores, dissenyaran un joc o videojoc que potenciï algun aspecte de l'hoteleria i el turisme. Els alumnes hauran d'aportar els seus coneixements sobre la creació de jocs i la formació hotelera. Tal com explica el director de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Sant Pol, Lluís Serra, l'important són les reflexions que sorgeixin del procés i la motivació amb la qual hi participin els alumnes.En aquesta edició, el treball dels alumnes es basarà a cercar la satisfacció dels clients en un restaurant d'un hotel. Un jurat realitzarà una avaluació dels jocs o videojocs que sorgeixin d'aquesta trobada. Es tracta d'una cita totalment voluntària, tant per part de l'alumnat com del professorat.

Podeu escoltar en el següent enllaç l'entrevista sencera a Lluís Serra, director de l'EUHT St Pol.