Sant Pol i Sant Andreu de Llavaneres fan una aposta pel bàsquet femení

Sant Pol i Sant Andreu de Llavaneres fan una aposta pel bàsquet femení

El CB Sant Pol 07 i el club Femení Maresme, juntament amb els ajuntaments de les dues viles, firmaran dilluns vinent un acord de col·laboració per impulsar el bàsquet femení a les dues poblacions. Com a acte previ a aquesta signatura, aquest diumenge 30 de juny, el Pavelló Municipal de Sant Pol acollirà a les 12 hores un partit entre el Cadet del Femení Maresme, campiones d'Espanya, i la selecció femenina de l'estat de Victòria d'Austràlia.

Les viles de Sant Pol de Mar i de Sant Andreu de Llavaneres faran dilluns vinent un pas ferm per impulsar el bàsquet femení a la comarca. El CB Sant Pol 07 i el club Femení Maresme signaran un acord de col·laboració que té l'objectiu de potenciar el bàsquet formatiu femení a les dues poblacions. Així mateix, els dos ajuntaments també firmaran un conveni per col·laborar en el foment d'aquest esport. La col·laboració entre els dos clubs s'ha donat durant tot aquest any, amb la disputa de diversos partits del cadet del Femení Maresme al Pavelló Municipal de Sant Pol. Amb la firma d'aquest acord, es treballarà encara més colze a colze des dels dos clubs i les dues viles. El conveni se signarà dilluns a l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

L'acord serà efectiu la temporada vinent 2019/2020 i estableix que l'equip Junior Preferent del Femení Maresme jugarà tots els partits de competició en el Pavelló Municipal de Sant Pol. A més, s'inscriurà amb el nom de Femení Maresme - Bàsquet Sant Pol. D'aquesta manera, els santpolencs i santpolenques podran gaudir de partits d'alt nivell al pavelló. Per altra banda, l'equip Sènior del CB Sant Pol 07 es veurà reforçat amb jugadores del Junior Femení Maresme per tal d'intentar l'ascens de categoria. L'equip s'inscriurà amb el nom de Bàsquet Sant Pol - Femení Maresme.

Una aposta pel bàsquet femení

Aquest acord de col·laboració posa negre sobre blanc l'aposta que tots dos clubs fan des de fa anys pel bàsquet femení. El sènior femení del CB Sant Pol 07 fa dos anys consecutius que aconsegueix grans resultats. Per la seva banda, el Femení Maresme va néixer fa 10 anys com a un club exclusivament femení. L'acord els permetrà unir esforços i ser un referent del bàsquet femení a la comarca del Maresme.

Partit amistós d'alt nivell

Com a prèvia a la signatura d'aquest acord, el Pavelló Municipal de Sant Pol acollirà aquest diumenge, 30 de juny, un partit amistós d'alt nivell i exigència. A partir de les 12 del migdia, s'enfrontaran a la pista santpolenca el cadet del Femení Maresme, que fa unes setmanes es van proclamar campiones d'Espanya de la seva categoria, contra una selecció de l'estat de Victòria d'Austràlia. Aquesta selecció de jugadores australianes tenen un alt nivell competitiu i estan de gira per Espanya disputant diversos partits amistosos. Com a preparació per a les seves competicions, les australianes van demanar disputar un partit contra les campiones d'Espanya, un partit que es podrà gaudir aquest diumenge al migdia a Sant Pol.

Tot seguit, podeu escoltar l'entrevista que Ràdio Sant Pol vam realitzar a Albert Gómez, president del CB Sant Pol 07, Pep Palau (a la imatge), responsable de comunicació del club Femení Maresme, i el director tècnic d'aquest club, Albert Illa, que ens van explicar aquest acord de col·laboració.