La Diada a Sant Pol escalfa motors amb vàries accions reivindicatives

La Diada a Sant Pol escalfa motors amb vàries accions reivindicatives

Aquest diumenge, 8 de setembre, les entitats independentistes rebran la ‘Onada per la Independència’ des de la platja de les Barques.

Els actes institucionals de la Diada de l’11 de setembre se celebraran dimecres vinent, a partir de les 11 del matí a la placeta del Cau, amb la tradicional ofrena floral per part de la corporació de l’Ajuntament de Sant Pol, dels representants polítics i de les entitats santpolenques. Però la Diada ja va escalfant motors aquests dies previs amb diverses accions reivindicatives.

Aquest diumenge, 8 de setembre, es durà a terme un dels primers actes reivindicatius. Sota el títol de la ‘Onada per la Independència’, es cobrirà per mar, en embarcacions particulars, el tram entre Sitges i la Catalunya Nord, per tal de fer visible la reivindicació de la independència de Catalunya. Les entitats independentistes de Sant Pol s’hi sumaran amb dues accions. A les 10 del matí, han convocat una concentració a la platja de les Barques. Engresquen a tothom qui vulgui a anar-hi amb estelades i samarretes de la Diada. Amb aquest acte, es vol donar la benvinguda a les barques i embarcacions que formen part de la ‘Onada per la Independència’. Des de la platja de les Barques, la concentració es traslladarà fins a la Roca de la Cabra, la Roca Grossa, on a les 10.30 hores s’hi farà una fotografia de grup i una gravació en dron de la concentració.

Per altra banda, l’ANC de Sant Pol ha organitzat dues accions reivindicatives més per a la Diada. Dimarts vinent, 10 de setembre, organitza un autocar per celebrar la tradicional marxa de les torxes a davant de la presó de Lledoners. L’autocar sortirà des de la plaça de l’Hotel, a les 5 de la tarda. El preu per anar-hi és de 10 euros. Les persones interessades es poden inscriure i fer el pagament a Ca l’Arturo cada dia, de 12 a les 13.30 h. I, de cara a la Diada, l’11 de setembre, com és habitual, l’Assemblea organitza un autocar per anar a la manifestació de Barcelona a la tarda. La sortida serà a les 14.30 h des de la plaça de l’Hotel. El preu també serà de 10 euros, i les inscripcions també es poden realitzar cada dia al migdia a Ca l’Arturo. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 660 769 385 o a la parada de l’ANC que estarà aquest dissabte al carrer Nou.

cartell onada

cartell torxes

cartell diada