L'Ajuntament de Sant Pol aprova inicialment un pressupost per al 2019 de més de 10 milions d'euros

L'Ajuntament de Sant Pol aprova inicialment un pressupost per al 2019 de més de 10 milions d'euros

Es va aprovar un pressupost total de 10.250.000 euros, amb una despesa prevista en inversions de més de dos milions d'euros.

L'Ajuntament de Sant Pol va aprovar inicialment aquest dilluns al vespre el pressupost municipal per a aquest any 2019. El total del Pressupost ascendeix a més de 10.250.000 euros, una xifra superior als gairebé 9 milions i mig de l'any passat. En l'apartat d'inversions, el govern municipal preveu destinar més de dos milions d'euros. Els grups municipals del PDECAT i Junts per Sant Pol van votar-hi a favor. Per la seva banda, ERC i ICV-EUiA hi van votar en contra.

Durant el Ple, també es va ratificar l'acord al qual s'havia arribat en la Mesa negociadora amb els representants dels treballadors públics. Per últim, es va informar que l'Ajuntament de Sant Pol manté un període mitjà de pagament a tercers de 31,33 dies durant l'últim trimestre de l'any passat. També durant aquests darrers tres mesos del 2018, el consistori no s'ha vist obligat a pagar interessos de demora de cap pagament.

Tot seguit, podeu escoltar íntegrament el Ple municipal de l'Ajuntament de Sant Pol celebrat aquest dilluns al vespre.