Taller gratuït per a empresaris i emprenedors per millorar la comunicació a les xarxes

Taller gratuït per a empresaris i emprenedors per millorar la comunicació a les xarxes

Els Centres Locals de Serveis a les Empreses ofereixen un taller gratuït a empresaris i emprenedors perquè coneguin millor les possibilitats del vídeo com a eina per comunicar-se.

L'Ajuntament de Canet de Mar, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Pol, entre d'altres, ofereix un taller gratuït per a empreses i emprenedors sobre vídeobranding que tindrà lloc dilluns vinent, 19 de març. Sota el títol 'Vídeobranding com a eina per reforçar la teva marca personal', el curs explicarà eines i secrets per reforçar la marca personal de l'empresa a través del vídeo.

En aquests moments, totes les empreses necessiten una bona posició a Internet i a les xarxes socials per fer créixer el seu negoci. I el vídeo és l'eina més utilitzada i més potent. En aquest taller s'explicarà com millorar l'estratègia de comunicació de l'empresa a través dels mitjans audiovisuals. El curs tindrà lloc de 9 a 14 hores, a la Masoveria de Vil·la Flora, a la riera Gavarra de Canet. El taller estarà impartit per Ramon Manuel Garrido, actor i formador, i per Sílvia Uceda, assessora d'imatge de ComunicActing. Per a més informació i inscripcions, podeu enviar un mail a demperedd@canetdemar.cat o trucar al telèfon 93 795 46 25.

Fruit del conveni entre ajuntaments veïns

Aquest taller gratuït per a emprenedors i empreses de Sant Pol és un dels fruits aconseguits amb la firma del conveni entre ajuntaments veïns per donar suport als emprenedors. A mitjans de febrer, el consistori santpolenc va signar un acord de col·laboració amb els ajuntaments de Tordera, Canet, Calella i Pineda. Segons aquest conveni, els emprenedors i empresaris de Sant Pol podrien, a partir d'ara, gaudir dels avantatges dels Centres Locals de Serveis a les Empreses que es troben en aquestes altres poblacions.

Es tracta d'un projecte subvencionat per la Diputació de Barcelona, i que té com a objectiu desenvolupar el teixit empresarial del territori i, per tant, contribuir a generar empreses innovadores i competitives.

 

Cartell del taller gratuït