El Govern municipal (ERC i CUP) i JuntsXCat es critiquen mútuament arran del coronavirus

El Govern municipal (ERC i CUP) i JuntsXCat es critiquen mútuament arran del coronavirus

Un comunicat a través de les xarxes socials del partit de l'oposició ha rebut la resposta dels dos partits de govern, també en forma de comunicat.

En les darreres hores, la situació provocada pel coronavirus també ha tingut un vessant polític a Sant Pol de Mar. Ahir dilluns, el partit de l'oposició, Junts per Catalunya-Sant Pol, va publicar a través de les xarxes socials un comunicat, que va rebre la resposta de l'equip de Govern, format per ERC i la CUP.

En el seu comunicat, Junts per Catalunya-Sant Pol insta l'equip de govern a restringir l'entrada al poble a totes les persones que no hi visquin habitualment. Així mateix, demana la mobilització de tota la plantilla de la Policia Local, i es posin controls a les entrades de la vila. Per la seva banda, l'equip de govern (ERC i CUP) ha respost amb un altre comunicat en el qual expressa una "profunda decepció", ja que asseguren que des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma no han rebut cap gest de col·laboració per part de Junts per Catalunya.

Així mateix, el Govern municipal argumenta que aquestes mesures que demanen es duen a terme des del 14 de març, ara fa deu dies. Acaben el comunicat agraint públicament la feina feta pels treballadors municipals per garantir els serveis mínims de l'administració.

Foto: Imatge d'arxiu d'un antic ple.