El Sant Pol torna a la competició amb gols i bon joc (1-5) contra l'Argentona
El Sant Pol torna a la competició amb gols i bon joc (1-5) contra l'Argentona

El Sant Pol torna a la competició amb gols i bon joc (1-5) contra l'Argentona

Victòria (1-5) contra l'Argentona el dia que Sergi Coll complia 100 partits amb el 1r equip.

El primer equip del Sant Pol ha tornat a la competició oficial de la mateixa manera que la va deixar quan es va suspendre el passat mes d'octubre, fent bon futbol i golejant. Era el primer partit del torneig de Segona Catalana, la competició bàlsam per als clubs de la categoria que, per culpa de la pandèmia, s'han quedat sense lliga. Es tracta d'un torneig amb una lligueta en la primera fase que seguirà amb eliminatòries fins a proclamar un campió que, en contra del que es reclamava, no tindrà dret a l'ascens. Sí que se'l compensarà amb unes bonificacions pel que fa als pagaments a la federació i arbitratges de la pròxima temporada.

En el grup del Sant Pol, el 4, hi ha el filial del Vilassar, el Cirera, el Molinos, el Malgrat, el Lloreda de Badalona i l'Argentona, el rival de la primera jornada. Els santpolencs afrontaven aquest primer compromís amb la incertesa de saber com respondria l'equip després de la falta de competició i, sobretot, davant de les baixes sensibles que pateix l'equip. Les de Gio i Barragan, que han marxat del club; les de Vallejo i Joel Riera encara lesionats, i la de Conesa amb un compromís laboral. Però només va caldre que comencés a rodar la pilota per comprovar que res o molt poc ha canviat d'aquell Sant Pol que tantes bones sensacions transmetia l'any del centenari.

Als 7 minuts Targas feia el 0-1 en culminar amb un xut des de dintre l'àrea. El Sant Pol estava fent una demostració de domini que l'Argentona, tot i la intensitat i la il·lusió que hi posava, no era capaç d'equilibrar més que en unes petites fases del joc. Precisament en una d'aquestes va ser quan el seu golejador, Cristian Pérez, va marcar el gol que igualava momentàniament el partit. Va ser un vist i no vist perquè el Sant Pol va seguir dominat i arribant amb perill a l'àrea contrària. En una d'aquestes arribades, Pacheco rematava a boca de gol una brillant jugada de Planas fent l'1 a 2.

En la segona part, Marteles va posar al camp bona part de la segona unitat, ara una mica afectada per les baixes, però tan eficaç com sempre. Waggeh, Alliu i Planas en punta, i Jaume Gras, Carreras i Viñas al mig no paraven de generar ocasions. En una d'elles, Planas rematava de cap una centrada des de la dreta fent el tercer i sentenciant pràcticament el partit. En els últims minuts, dos gols més de Waggeh deixarien el marcador en un contundent 1-5, resultat que permet fer una lectura clara sobre quines són les intencions del Sant Pol en aquest torneig. Unes intensions de les quals en va parlar als vestidors, mentre celebrava haver arribat als 100 partits amb el Sant Pol, Sergi Coll. El defensa santpolenc reconeixia a Ràdio Sant Pol que volen guanyar aquest torneig.

Aquest bon resultat del primer equip no es va veure acompanyat del de l'amateur. El Sant Pol B de Tercera Catalana, després d'haver fet un bon inici de lliga el mes d'octubre, aquest diumenge va tornar a ensopegar, en aquesta ocasió davant del Caldes. Ara els de Genís Martínez són a la meitat de la taula amb 6 punts.

Pel que fa al futbol base, mereix una menció especial el Juvenil que juga a Primera. Van sumar una nova victòria, aquesta al difícil camp del Cirera (3-5) amb hat-trick d'Àlex Rodríguez.