El CB Sant Pol 07 perd per només un punt contra el Valldemia-Maristes

El CB Sant Pol 07 perd per només un punt contra el Valldemia-Maristes

Les santpolenques van disputar el partit amb quatre baixes per lesió i van caure per un ajustadíssim 48-47. El pròxim 27 d'abril s'enfrontarà al tercer classificat, el Círcol Catòlic de Badalona.

El sènior femení del CB Sant Pol 07 fa setmanes que té diverses de les jugadores del primer equip lesionades, i això influeix en la seva competitivitat. El passat cap de setmana, les santpolenques van caure contra el Valldemia-Maristes per un ajustat 48 a 47. Malgrat el seu esforç, la baixa de quatre jugadores del sènior va acabar passant factura. Amb aquesta derrota, el CB Sant Pol 07 veu com la UB Llefià, que lidera la classificació de Tercera Femenina, s'allunya a tres victòries.

Aquests pròxims dos caps de setmana, l'equip descansarà amb motiu de la Setmana Santa. Les santpolenques tornaran a la competició el 27 d'abril, quan rebran el Círcol Catòlic de Badalona, tercer classificat en la taula. És un partit molt important. Una victòria donaria pràcticament la segona plaça de la classificació al CB Sant Pol 07. Però una derrota faria perillar aquest segon lloc.

Resta de resultats

Sènior A Masculí: CB Regina Carmelí – CB Sant Pol 07 (60-45)

Cadet Fem. Promoció: Bàsquet SAFA Claror - CB Sant Pol 07 (66-47)

Pre-Infantil Masc.: CB Cardedeu - CB Sant Pol 07 (47-51)

Mini Masc.: CB Sant Pol 07 – CB Joventut Castelldefels (59-45)

Pre-Mini Masc.: CB Vilassar de Mar - CB Sant Pol 07 (47-10)

Podeu escoltar ara el resum de la jornada per als diferents equips del Club Bàsquet Sant Pol 07, a càrrec del president de l'entitat, Jordi Ricart.