El cicle de concerts ‘Essencials’ s’estrena dissabte a Sant Pol amb l'actuació de Donallop
El cicle de concerts ‘Essencials’ s’estrena dissabte a Sant Pol amb l'actuació de Donallop
El cicle de concerts ‘Essencials’ s’estrena dissabte a Sant Pol amb l'actuació de Donallop

El cicle de concerts ‘Essencials’ s’estrena dissabte a Sant Pol amb l'actuació de Donallop

El duet mallorquí dóna el tret de sortida d’aquesta cita musical que aplegarà 10 concerts durant els pròxim tres mesos a cinc pobles del Maresme. El concert de Donallop serà a les Antigues Escoles a les 21 hores. Mazoni serà l’altre artista català que trepitjarà Sant Pol.

Aquest dissabte, 14 d'abril, es dóna el tret de sortida del cicle de concerts 'Essencials', que s'estrena amb el concert del duet mallorquí Donallop a les Antigues Escoles de Sant Pol de Mar. La cita començarà a les 21 hores. L'Essencials és cicle de concerts que es durà a terme durant els pròxims tres mesos en cinc pobles diferents, a Sant Pol, Canet, Sant Cebrià, Arenys de Munt i Arenys de Mar. En total, són 10 concerts en format íntim i acústic, i que permetran gaudir de les actuacions d'artistes com ara Judit Neddermann, Xarim Aresté o Jo Jet i Maria Ribot.

L'organitzador de l'Essencials, Abel Coll, va explicar als micròfons de Ràdio Sant Pol que l'objectiu del cicle de concerts és "crear teixit cultural" i que la gent del Maresme no necessiti anar a Barcelona per gaudir de bona música. Ben al contrari, durant aquests tres mesos, sap que cada dissabte hi ha una proposta musical interessant a prop de casa seva.El cicle de concerts s'estrena dissabte a les Antigues Escoles amb Donallop, un duet mallorquí de pop-folk format per Joana Pol i Pere Bestard. El grup presentarà el segon àlbum, 'Misteris de sa vida', en un concert íntim amb una formació de tres integrants.Donallop és un dels artistes revelació de l'any, una faceta que l'Essencials vol potenciar. En realitat, el cicle de concerts es planteja com una cita musical que, per una banda, vol donar impuls a formacions emergents. Però també comptarà amb noms consagrats i també vol picar l'ullet als cantautors 'quilòmetre 0', és a dir aquells artistes que viuen o que han crescut al Maresme.Sant Pol acollirà un segon concert de l'Essencials. Es tracta del concert de Mazoni, un artista totalment consolidat, que es durà a terme el 26 de maig també a les Antigues Escoles. Les entrades per als concerts es poden adquirir a la pàgina web de l'Essencials i tenen un preu únic de 6 euros. Durant aquests tres mesos, actuaran a més de Donallop i Mazoni, Joana Serrat, XY, Xarim Aresté, Estúpida Erikah, Jo Jet i Maria Ribot, Judit Neddermann, Qel Xiberta i Guillem Roma. Tota la informació i el calendari de concerts es pot consultar a essencials.cat.

Podeu recuperar l'entrevista sencera a Abel Coll:

Cartell de l'Essencials