Sant Pol ret homenatge als seus millors esportistes de la temporada
Sant Pol ret homenatge als seus millors esportistes de la temporada
Sant Pol ret homenatge als seus millors esportistes de la temporada
Sant Pol ret homenatge als seus millors esportistes de la temporada
Sant Pol ret homenatge als seus millors esportistes de la temporada

Sant Pol ret homenatge als seus millors esportistes de la temporada

La carpa del Parc del Litoral va acollir la 3a Nit de l’Esport, en la qual es van entregar diplomes en 13 categories, que premiaven l’esforç i dedicació d’esportistes, entitats i entrenadors. A més, es van lliurar dues mencions especials, al recent equip adaptat de l’Atlètic Club Sant Pol i a Joan Sauleda, que ha participat en les 34 edicions de la Marxa de Sant Pau.

Sant Pol va viure dissabte al vespre la seva gran festa de l’esport. La carpa del Parc del Litoral va ser l’escenari de la 3a Nit de l’Esport, que té l’objectiu de premiar la trajectòria d’esportistes, entitats i entrenadors que han destacat durant aquesta temporada. En total, hi havia 13 categories, algunes d’elles a nivell individual i d’altres a títol col·lectiu.

A nivell individual, els diplomes van ser per a Júlia Rossell (Bàsquet Sant Pol 07) com a millor esportista femenina; Sergi Andrés (At.C. Sant Pol) com a millor esportista masculí, Maria García ‘Mariona’ (Club Petanca Santpolenc Maresme) com a millor esportista veterana, i Eloi Vives (Tennis Sant Pol) com a millor esportista veterà. Maria García, més coneguda com a Mariona, es va mostrar molt emocionada i sorpresa pel premi, ja que cap dels seus companys li havia desvetllat el reconeixement que rebria durant la cerimònia.La resta de premis a nivell individual van ser per a Pol Fraile (Tennis Sant Pol) per la seva progressió esportiva; José Rojo i Javi Serrano (At.C. Sant Pol) i Pau Ubanell (Bàsquet Sant Pol 07) com a millors tècnics esportius; Jordi Carbonell (At.C. Sant Pol) per la seva dedicació i constància; Pau Ubanell i Arià Martínez (Bàsquet Sant Pol 07) per la seva tasca a l’esport base; Marc Feliu i Ricard Ripoll (At.C. Sant Pol) per la seva trajectòria esportiva, i Carlos Rodríguez (Club Nàutic Sant Pol) per la seva actitud positiva.

Per la seva banda, els premis a títol col·lectiu van ser per a l’equip Benjamí A de l’At.C. Sant Pol com a millor equip; el Club Petanca Santpolenc per la promoció de les bitlles catalanes i el Club Nàutic per la promoció de l’esport a través de l’institut i l’equip sènior femení del Bàsquet Sant Pol 07 per la seva dedicació i constància. Les jugadores de bàsquet Mariona Padrós i Júlia Rossell, de l’equip sènior femení del Bàsquet Sant Pol 07, valoraven aquest reconeixement com la cirereta a una bona temporada.Per últim, es van lliurar dues mencions especials. Per una banda, es va retre homenatge a la Marxa de Sant Pau, que enguany celebra el seu 34è aniversari. D’aquesta manera, es va entregar un diploma a Joan Sauleda, que ha participat en totes les edicions de la Marxa de Sant Pau. Per altra banda, també es va voler reconèixer la tasca que ha fet l’Atlètic Club Sant Pol, creant el seu primer equip de futbol adaptat adreçat a joves amb discapacitats. En Jordi Sauleda, president de l’At.C. Sant Pol, valorava molt positivament aquest premi.Al final de l’entrega dels premis, l’alcaldessa Montserrat Garrido va voler felicitar els guanyadors i va engrescar tots els veïns i veïnes del poble a practicar esport i gaudir-ne, ja que és una manera més de creixement de la pròpia persona.La Nit de l’Esport va acabar amb un aperitiu en el qual els diferents esportistes de Sant Pol van poder conversar i intercanviar impressions després que el poble hagi homenatjat els esportistes més destacats d’aquesta temporada que tot just s’ha acabat.